Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται από χθες στην Γκαμπόν με την Εθνική Ομάδα για το Κόπα Αφρικα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ ενώ έχει επέλθει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Δικέφαλο να προσφέρει ένα ποσό που ξεπερνά τις 600.000 ευρώ στην ομάδα του Αγρινίου και να έχει επέλθει η σχετική προφορική συμφωνία που σύντομα θα επιβεβαιωθεί και από την πλευρά της διοίκησης του Παναιτωλικού που για ευνόητους λόγους τόνιζε ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών αφού είναι πολιτική της για τα περισσότερα συμβόλαια νεαρών ποδοσφαιριστών να είναι τουλάχιστον τριετή.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να κινηθούν για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό εκτιμώντας αφενός το νεαρό της ηλικίας του και αφετέρου το ότι πλέον είναι διεθνής και έχει καλή παρουσία με τον Παναιτωλικό.

Είναι μια επένδυση και για το μέλλον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν προσδοκά και άμεσα αγωνιστικά οφέλη από τη στιγμή που ο Ουάρντα θα φορέσει τα ασπρόμαυρα.