16114954_1248069351942987_7282587951798957046_n

16142194_1445485688826238_6721785457988506621_n

 

Να συνέλθουν μετά τη βαριά ήττα στην Τρίπολη καλούνται οι Αγρινιώτες, οι οποίοι προχώρησαν και σε αλλαγή προπονητή. Έφυγε ο Γιάννης Ματζουράκης και την Πέμπτη θα οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Μάκη Χάβου.

Συνθέσεις – Διαιτητές

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Λουίς Ρότσα, Μαρκόφσκι.
Αναπ: Κολοβούρης, Καμαβουάκα, Παπουτσογιαννόπουλος, Ντιέγκο Λόπες, Μουνιός, Φάρλεϊ Ρόσα, Βασιλούδης.
ΑΕΚ
Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Αλμέιδα.
Αναπ: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Πατίτο, Πέκχαρτ, Μπακασέτας.
Διαιτητικό team:
Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών) Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παναγιώτης Μεσσήνης (Αχαΐας) 4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό:
 Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά. Λογικό, άλλωστε, πρέπει να συνηθίσουν τον αγωνιστικό χώρο, που μοιάζει με πισίνα, οι παίκτες
7′: Στην πλάτη της άμυνας φεύγει ο Χριστοδουλόπουλος, δίνει στον Αλμέιδα, εκείνος από μέσα αριστερά κάνει δυνατό σουτ και ο Κυριακίδης αποκρούει.
11′: ΠΕΝΑΛΤΙ για τον Παναιτωλικό! Εξαιρετική μπαλιά του Ρότσα, ο Πάουλο πηγαίνει πρώτος στην μπάλα και ο Μπάρκας τον γκρεμίζει με το πόδι.
11′: Κίτρινη στον Μπάρκα.
 12΄  ΓΚΟΟΟΟΟΛ    1-0 Ο Μαρκόβσκι αναλαμβάνει την εκτέλεση, σημαδεύει την αριστερή γωνιά του Μπάρκα και σκοράρει παρόλο που ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έπεσε σωστά.
17΄Ο Μάνταλος άνοιξε αριστερά την μπάλα για τον Αλμέιδα, εκείνος σούταρε δυνατά στην κλειστή γωνία, αλλά ο Κυριακίδης ήταν ξανά σε ετοιμότητα και απέκρουσε σε κόρνερ!
20′: Ο Αλμέιδα κάνει σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα κολλάει στα νερά και φτάνει με καθυστέρηση στον Κυριακίδη που μπλοκάρει.
23′: ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ!  1-1  Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βάργκας από αριστερά, ο Αλμέιδα νίκησε τους πάντες στον αέρα και με ωραία γυριστή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κυριακίδη!
 28′: Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Ο Ρότσα εκτελεί φάουλ, ο Χαντάκιας παίρνει την κεφαλιά και δεν βρίσκει στόχο από κοντά.
33′: ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ! Ο Βάργκας εκτελεί φάουλ από μακριά, ο Μύγας κάνει πολύ κακή απομάκρυνση και ο Γαλανόπουλος με συρτό σουτ εντός περιοχής κάνει το 1-2.
35΄ Καθαρό πέναλτι!!!!!  Τσιμπάει την μπάλα ο Ρότσα, τον ανατρέπει ο Μπάρκας, αλλά δεν δίνει πέναλτι ο Παπαπέτρου. Έντονες οι αποδοκιμασίες από τις εξέδρες.
37′: Δυνατό σουτ από τον Αλμέιδα, έχει ξανά απάντηση ο Κυριακίδης.
 39′: Κίτρινη στον Βράνιες.
40′: Απευθείας φάουλ από τον Πάουλο, ψηλά η μπάλα.
43′: Κίτρινη στον Κουτρουμάνο.
Ημίχρονο 1-2
Β΄Ημίχρονο
54′: Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό!
53′: Ο Μαρκόφσκι κάνει δυνατό σουτ από μέσα δεξιά και ο Μπάρκας αποκρούει. Νέο σουτ του Σέρβου λίγο μετά, εύκολα αυτή τη φορά ο Μάρκας.
55′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ! 2-2
Ο Πάουλο εκτελεί φάουλ προς τα έξω, ο Κούσας βρίσκει πολύ ωραία τον Μάκο και ο τελευταίος εντελώς αμαρκάριστος πλασάρει τον Μπάρκα και κάνει το 2-2.
58′: Ο Αλμέιδα δίνει στον Χριστοδουλόπουλο, αλλά το τελείωμα του τελευταίου είναι κάκιστο.
58′: Πέκχαρτ και Μπακασέτας μπαίνουν, Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας βγαίνουν για την ΑΕΚ.
Έχει πολύ καλό ρυθμό το ματς.
67′: Σουτ από τα όρια της περιοχής από τον Χαντάκια, άουτ η μπάλα.
71′: Μουνιός αντί Κλέσιο για τον Παναιτωλικο.
79′: Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό! Η μπαλιά του Μύγα περνά απ’ όλους, ο Μαρκόβσκι είναι μόνος του, κάνει το πλασέ αλλά δεν βρίσκει στόχο.
 80′: Στη θέση του Μάνταλου ο Ροντρίγκες για την ΑΕΚ.
80′: Ρόσα αντί Ρότσα για τον Παναιτωλικό.
82′: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!  3-2
Ο Ρόσα κάνει μία φαινομενικά ακίνδυνη μπαλιά, ο Μπάρκας κάνει μεγάλη γκέλα, χάνει την μπάλα και ο Μάκος τη στέλνει στα δίχτυα.
89′: Στη θέση του Πάουλο ο Καμαβουάκα για τον Παναιτωλικό
Τελος του αγώνα.
3-2 για τον Παναιτωλικό!!!