Την πολύ καλή εικόνα που έχει στα τελευταία παιχνίδια επιβεβαίωσε και την Κυριακή ο Πανοχθιακός που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 3-1 της Ομόνοιας Κεχρινιάς.

Με την νίκη αυτή ο Πανοχθιακός έφτασε στους 32 βαθμούς , εκμεταλλεύτηκε της «γκέλες» του Αλυζιακού Μύτικα , καθώς και του Ιδομενέα Εμπεσού ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Δήμου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα πέτυχε δυο γρήγορα γκολ και στην συνέχεια δίχως να δυσκολευτεί πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα τελευταία 25 λεπτά της αναμέτρησης με την Ομόνοια Κεχρινιάς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο 14χρονος μεσοεπιθετικός  του Πανοχθιακού Στάθης Τσέπας, έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση, αν και είναι ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής στην ΕΠΣΑ!!

Τα γκολ του αγώνα

15΄0-1   Μετά από μπαλιά του Βαμβακά, ο Δήμος με όμορφο σουτ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους

17΄0-2 Δεύτερη συνεχόμενη ασίστ από τον Βαμβακά, και ο Ναούμης διπλασιάζει τα τέρματα για τον Πανοχθιακό

55΄0-3 Ο Σουρουβέλης από πλάγια θέση κάνει το σουτ, ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας κάνει κακή εκτίμηση της μπάλας με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του.

85΄1-3 Ο Μηλιάς για τους γηπεδούχους διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θεοφίλης με βοηθούς τους Γκουτσέλης και Κασβίκη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ομόνοια Κεχρινιάς (Γιάννης Φασιανός)

Διγώνης, Καραλής, Μακρυδήμας, Καραούλης, Αργύρης, Ασπρούδης (46΄Μασούρας), Σακαρετσάνος, Παπαχαραλάμπους (59΄Ζούμπος), Θεοδωράκης, Μηλιάς, Δήμος (76΄Μάνθος)

Πανοχθιακός (Παναγιώτης Δήμος)

Κάκκος, Γάκης, Γκουτσέλης, Νιτσάκης, Τέγας (55΄Ζώης), Βαμβακάς, Ρούσσος, Σταμάτης, Δήμος (82΄Κοντονάσιος), Ναούμης (68΄Τσέπας), Σουρουβέλης