Η ανανέωση με τον Δημήτρη Κυριακίδη, αλλά και η απόκτηση Καβουσάκη ήταν μόνο η… αρχή για τον Παναιτωλικό, όσο αφορά το ντεμαράζ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Οι Αγρινιώτες προχωρούν σε ακόμη μία μεταγραφή, που αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, Δευτέρα, οπότε και θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων» ο Μάξι Ρολάν. Ο συγκεκριμένος πρόκειται να αποκτηθεί ως ο αντικαταστάτης του Αμρ Ουάρντα.

Μπορεί να είναι και καλύτερος; Κατά πάσα πιθανότητα ναι, αφού ακολουθείται από εξαιρετικές συστάσεις. «Απόφοιτος» των ακαδημιών» της Μπαρτσελόνα που τον απέκτησαν σε ηλικία μόλις 12 ετών (!) αλλά τον άφησαν στην Ατλέτικο Λουχάν, καθώς στην Μασία πήγε το 2010.

Εκεί ο Αργεντινός ακραίος έμεινε μέχρι το 2016, ενώ το 2014 προβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα». Με αυτή αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ. Παράλληλα κλήθηκε στην Κ-21 της χώρας του, ενώ με τους «μικρούς» της Μπαρτσελόνα κατέκτησε το ΟΥΕΦΑ Youth League της σεζόν 2013/14.

Την περασμένη σεζόν ήρθε η ώρα να… μεγαλώσει και έτσι έφυγε από την Βαρκελώνη με προορισμό την  Βραζιλία. Ομως άργησε να υπογράψει με την Σάντος λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος και τελικά έπαιξε μόνο σε πέντε παιχνίδια της. Ακόμη και έτσι όμως κατέκτησε το Παουλίστα. Πλέον είναι στον δρόμο για το Αγρίνιο και ο 22χρονος θα αποτελέσει ακόμη έναν… κρίκο στην αλυσίδα των Αργεντινών που κατά καιρούς φόρεσαν την «κυανοκίτρινη» φανέλα.