Ορίστηκε παρατηρητής αγώνα στην αναμέτρηση Σπάρτης-Πανσερραικού. Τα πήγε περίφημα όπως άλλωστε το συνηθίζει.

Πρόκειται για την Αριστέα Ρόμπολα η οποία ήταν  η πρώτη γυναίκα παρατηρητής αγώνων στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Και συνεχίζει…. έχει βρεθεί παρατηρητής σε πρωταθλήματα  Γ΄ Εθνικής, football league, καθώς και στο κύπελλο Ελλάδος των επαγγελματικών ομάδων

Με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία (Κατοχή Μεσολογγίου), διαμένει μόνιμα στην Πάτρα.

Είναι πρωτοπόρα, έχει μια φρέσκια και σύγχρονη αντίληψη για τους τομείς που υπηρετεί, και για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων της. Στόχος της ακόμα ποιο ψηλά, και φυσικά η Σούπερ Λίγκα

Eάν ρωτήσει κανείς την Αριστέα Ρόμπολα  πώς κατέληξε να γίνει  παρατηρητής αγώνα ποδοσφαίρου θα του πει ότι μάλλον τυχαίο δεν ήταν . Την διακρίνει η δυναμικότητα, πάλεψε με το «ανδροκρατούμενο κάστρο», και θα συνεχίζει να παλεύει. Και ας μην ξεχνάμε η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ πλέον επιβάλει την γυναικεία παρουσία σε όλους τους τομείς.

Πρόσφατα βρέθηκε στην Λακωνία , όπου ο προέδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκης Καρράς , και ο Δήμαρχος   Ευρώτα (την «Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα των Σπορ 2017») την βράβευσαν  για την προσφορά της στο χώρο του ποδοσφαίρου, σαν μέλος της ΕΠΣ Αιτ/ νίας.