Για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ο ΑΟΑ  ηττήθηκε στο Μεσολόγγι από το Χαρίλαο Τρικούπη με σκορ 79 – 68.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης Μπούκας με άξιο συμπαραστάτη το δεύτερο διαιτητή Τσολάκο.
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης φάνηκε η διάθεση των διαιτητών που φόρτωναν με φάουλ τους παίχτες του ΑΟΑ με το σκορ να φτάνει στο πρώτο δεκάλεπτο στο 27 – 10.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο ο ΑΟΑ προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως σε όλους τις περιπτώσεις  υπήρχαν “εφευρέσεις” σε φάουλ και σε τεχνικές ποινές. Ο ΑΟΑ  έφτασε τη διαφορά μέχρι τους 6 πόντους, όμως και εκεί ο Μπούκας είχε τη λύση. Άφησε πεντακάθαρη παράβαση βημάτων και η αντίπαλη ομάδα σκόραρε. Κάπου εκεί τα πάντα κρίθηκαν και φτάσαμε στο τελικό 79 – 68.
Η Διοίκηση του ΑΟΑ  θέλει να ευχαριστήσει τους διοικούντες του Χαρίλαου Τρικούπη για τη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας και να ευχηθεί στην ομάδα του Μεσολογγίου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που μπορούν να δώσουν πολλά στο μπάσκετ του Νομού μας και απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.
Η διοίκηση του ΑΟΑ είναι πολύ δυσαρεστημένοι από τους διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι είναι ανίκανοι να σφυρίξουν έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες. Ειδικά ο πρώτος διαιτητής Μπούκας είναι επικίνδυνος για το άθλημα και θα πρέπει η ΚΕΔ να ελέγξει την ικανότητα του να παίρνει σωστές αποφάσεις.

Δεκάλεπτα: 27 – 10, 46 – 30, 64 – 52, 79 – 68.

Διαιτητές: Μπούκας – Τσολάκος.

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Ιωάννης Δημητριάδης): Ιωάννου 9(2), Βουρνάς 7, Πέττας, Παπαδιονυσίου 5(1), Τοπουζίδης 7(1), Μουράτογλου 12(1), Σταυρόπουλος 12, Παπαρέγκας 5(1), Γεωργιάδης 8, Μουρίκης 2, Τσαπατώρης, Ψάλτου 12.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Χρήστος Μυριούνης): Τασόπουλος 2, Μπερερής 10, Σαπλαούρας, Τάσσος 8, Πουρνάρας 2, Μπαρούχας 8(2), Γκρέκας 9(2), Μήτσου 7, Γκόβας 15(1), Μακρής 7, Δασκαλάκης.