Με γκολ ουσιαστικά στα τελευταία λεπτά της παράτασης η ΑΕΜ νίκησε με 2-1 τον Παναμβρακικό Μπούκας και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ όπου και θα αντιμετωπίσει την Φλόγα Παλαιομάνινας.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης ήταν ένας αγώνας «ντέρμπι» ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας που εκτός από τον στόχο του κυπέλλου έχουν και ένα ακόμη στόχο την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (12΄)με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή από τον Κοντομήτσο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, και ισοφάρισαν στο 50΄με κοντινό σουτ του Ε. Κοκώνη.

Την νίκη πρόκριση της ΑΕΜ έδωσε ο Ν. Ζέρβας στο τελευταία λεπτά της ημίωρης παράτασης  115΄στην οποία οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες μετά το 1-1.

Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν δεχθεί το γκολ ο Παναμβρακικός (112΄)έιχε σουτ στο δοκάρι από τον Λαγοπάτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δ. Παναγιωτόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου (Χρήστος Ζαρκαβέλλης)

Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας , Κοντομήτσος (112΄Μαντέλος)Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης (67΄Ζέρβας Ν.), Σακελλαρόπουλος, Βασιλάρης (57΄Βρέττας)

Παναμβρακικός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Ρόκκος, Βασιλάρης (89΄Κοκώνης Σ.), Κάκκος, Κοκώνης Ε., Μπεκατώρος, Σαμψώνας, Τσιούνης Α., Δράκος, Τσιούνης Π., (75΄Λαγοπάτης), Καβαλάρης Α., Μούτσα (83΄Καβαλάρης Ν.)