Στο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πέρασε η Φλόγα η οποία επιβλήθηκε (την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο του Καραπαππά )του Αχελώου Αγγελοκάστρου με 2-1 .

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που ήθελαν την πρόκριση στον τελικό. Η Φλόγα Παλαιομάνινας ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, και στην επανάληψη πέτυχε ένα ακόμη γκόλ , και ουσιαστικά ¨κλείδωσε” την πρόκριση στον τελικό .

Στο τέλος του αγώνα υπήρχαν πανηγυρισμοί από ποδοσφαιριστές, διοίκηση και τεχνικό τιμ της Φλόγας για την πρόκριση στον τελικό όπου  θα αντιμετωπίσει την ΑΕΜ η οποία νίκησε στην παράταση τον Παναμβρακικό με 2-1.

20170208_162224

Τα γκολ του αγώνα

37΄  1-0 Μετά από μπαλιά του Νάκου ο Τουρλίδας με σουτ από το ύψος της περιοχής , στέλνει την μπάλα στο  «αριστερό γάμα» του Μπούτιβα, ανοίγοντας το σκορ για την Φλόγα.

55΄2-0 Γκόλ για την Φλόγα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Νταλαπέρα !!! μέσα σε αποθέωση..

64΄ 2-1 Ατομική προσπάθεια από τον Κουζέλη από τα δεξιά , και ο Φούντας Α.Κ. με κοντινό πλασέ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος με βοηθούς τους Χουλιάρα και Κουτρομάνο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης Ζώης)

Διαμάντης, Νταλαπέρας, Στρεμμένος(72΄Γκουτσέλης), Στριμμένος, Λίτσος, Καντάνης, Ξευγένης(76΄Κακούρης), Χριστόπουλος, Πιστιόλης(88΄Π. Παναγιωτόπουλος), Νάκος, Τουρλίδας.

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Χρ. Ζαπάντης)

Μπούτιβας, Φούντας Α. Δ.(60΄Καραλής), Μπαμπάτσικος, Μπέτσικας, Αλεξάκης, Μπακογιάννης, Σαγάνας(81΄Πελεκάνος), Ζαλοκώστας, Κουζέλης, Φούντας Α. Κ. , Ρουσογιάννης(83΄Τσιλιπάνος)