Ευχαριστημένος από της προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του στον ημιτελικό κυπέλλου, και την νίκη επί του  Αχελώου Αγγελοκάστρου έμεινε ο προπονητής της Φλόγας Βαλάντης Ζώης.

Σε δηλώσεις στο Agriniogoal.gr τόνισε ότι η συμμετοχή της ομάδας στον τελικό είναι δίκαιη, η Φλόγα ήταν η καλύτερη από όλες της αντιπάλους της, ευχήθηκε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, και επισήμανε ότι στόχος της ομάδας είναι (εκτός φυσικά από την κατάκτηση του κυπέλλου) η συμμετοχή στα πλέι-οφ, κάτι το οποίο μπορεί να καταφέρει η Φλόγα αν οι ποδοσφαιριστές του δείξουν την απαιτούμενη προσοχή στα τρία επόμενα παιχνίδια, και έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον αγώνα με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου ;

Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, περιμέναμε τον αντίπαλο ότι θα αγωνισθεί διαφορετικά σε σχέση με το πρωτάθλημα . Δίκαια η Φλόγα νίκησε. Ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα . Προς το τέλος αγχωθήκαμε, από ένα δικό μας λάθος,  ο αντίπαλος βρέθηκε και πάλι να διεκδικεί την ισοφάριση, εντούτοις κατορθώσαμε πήραμε την πρόκριση.

Στον τελικό πρέπει να χαρούμε το ποδόσφαιρο , να γίνει ένα όμορφο ματς.

Για τον αν ήταν δίκαιη η συμμετοχή της Φλόγας στον τελικό ;

Θεωρώ ότι η Φλόγα ήταν καλύτερη ομάδα από όλες που αντιμετωπίσαμε και δίκαια βρεθήκαμε στον τελικό. Βέβαια ήταν όλα δύσκολα ματς, αλλά παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να βρεθούμε στον τελικό

Για την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη , και μέχρι που μπορεί να φτάσει η Φλόγα

Ο αρχικός στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην τέταρτη θέση, και για την συνέχεια όσο ποιο ψηλά μπορούμε .Πιστεύω αν υπάρχει ο ίδιος ρυθμός και σοβαρότητα θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας δηλαδή την είσοδο στα πλέι-οφ

Επίσης θέλω να επισημάνω ότι η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές Γι΄αυτό  γίνονται αρκετές αλλαγές σε κάθε αγώνα για να υπάρχει ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ίναχο Βάλτου ;

Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια πολύ καλή ομάδα , και θεωρώ ότι τα τρία επόμενα παιχνίδια είναι καθοριστικά για την πορεία της Φλόγας.   Είναι τρία παιχνίδια στην σειρά αρκετά δύσκολα και εκεί θα δούμε της δυνατότητες της ομάδας. Χωρίς βαθμολογικές απώλειες η «τετράδα» θεωρείται σίγουρη.