Μετά από την Παραβόλα, το Αιτωλικό, και το Χαλκιόπουλο, σήμερα ήταν η σειρά του Νεοχωρίου για να φύγει με το «διπλό» η Φλόγα (1-2), που κράτησε την βαθμολογική της  θέση , και κυρίως τα κατάφερε σε μια δύσκολη έδρα , ενώ πιστοποίησε το χαρακτηριστικό της ύπαρξης πολλών ποιοτικών παιχτών στον πάγκο που μπορούν ανά πάσα στιγμή να δώσουν λύσεις.

Η Φλόγα λοιπόν πέτυχε μια ακόμη δύσκολη και πολύτιμη νίκη ( η έκτη συνεχόμενη) έφτασε τους 43 βαθμούς και προσπαθεί για ακόμα καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Όσο αφορά την αναμέτρηση, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ ,εντούτοις οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν, δεν παράτησαν τον αγώνα, ισοφάρισαν άμεσα, ενώ στην επανάληψη πίεσαν τους γηπεδούχους και κατόρθωσαν με σκόρερ τον Καντάνη (ο οποίος πέτυχε γκολ και στον αγώνα του πρώτου γύρου ), να πάρουν την μεγάλη εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή!!

 

Οι κυριότερες φάσεις

7΄Σέντρα από τον Κουρσάρη, κεφαλιά του Σεραφίγκου Ε., εντυπωσιακά διώχνει σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος

9΄Ο Ε. Σεραφίγκος από καλή θέση κα΄νει το σουτ άουτ

23΄   1-0 Ο Β. Σεραφίγκος με σουτ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους

30΄1-1 Άμεση ισοφάριση για την Φλόγα με σκόρερ τον Τουρλίδα ο οποίος εκμεταλέυτηκε την απόκρουση από τον Καρατζογιάννη

37΄Σε καλή θέση ο Πιστιόλης κάνει το σουτ άουτ

40΄Δυνατό σουτ από τον Νάκο άουτ

60΄ Ο Νάκος σε καλή θέση κάνει το σουτ άουτ

63΄Νέο σουτ αυτή την φορά από τον Τουρλίδα άουτ

69΄ Σέντρα του Ι. Σεραφίγκου, και κοντινή κεφαλιά του του Β. Σεραφίγκου, εκπληκτικά απομακρύνει σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος

82΄Κοντινό σουτ από τον Ε. Σεραφίγκο άουτ

85΄ΓΚΟΛ 1-2 για την Φλόγα!!! Εκτέλεση φάουλ από τον Νάκο, και ο Καντάνης με κοντινή προβολή πετυχαίνει το νικητήριο γκολ για την Φλόγα μέσα σε αποθέωση!!!

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθούς τους Τόλη και Λαθύρη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου ( Κώστας Γιωτόπουλος )

Καρατζογιάννης, Πανταζή, Καλύβας Η., Γατσώρης(89΄Ευθυμίου), Κουρσάρης, Θεοδωρίδης, Παπανικολάου(76΄Τσιφοπανόπουλος), Καλύβας Σ., Σεραφίγκος Ε., Σεραφίγκος Ι., Φράγκος Γ.(61΄Μαχμούτ)

Φλόγα Παλαιομάνινας(Βαλάντης Ζώης )

Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας(56΄Στρεμμένος Χ), Γκουτσέλης(36΄Παναγιωτόπουλος Ι), Ψηφής(61΄Παναγιωτόπουλος Π), Λίτσος, Καντάνης, Κακούρης, Χριστόπουλος, Πιστιόλης, Νάκος, Τουρλίδας