Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Αγγελοκάστρου μια άνετη νίκη επί του ΠΑΟ-Δόξα Καινουρίου με 4-1 συνεχίζοντας έτσι τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με σκορ 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, όμως η Δόξα προσπάθησε να βελτιωθεί στο δεύτερο μέρος και μείωσε στο 50΄ με το γκολ του νεαρού Δημητρίου, ¨πίεσε¨ για κάτι καλύτερο, όμως το τέταρτο γκολ που πέτυχε για τον ΠΑΟΚ ο πολύ δραστήριος Λιούλιος, έβαλε τελικά τα πράγματα στη θέση τους…

Φάσεις και γκολ

4΄ Ο Καρύμπας εκτέλεσε από αριστερά φάουλ, ο Λιούλιος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αλλά υπεδείχθη σε θέση οφσάϊντ.

6΄ Σουτ του Πολένγκα δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο Θεοδωρακόπουλος.

7΄ Ο Γιώτης σούταρε προς την αντίπαλη εστία, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και βγήκε κόρνερ.

8΄  Ο Λιούλιος κάνει παράλληλη σέντρα από αριστερά, ο Αρκουμάνης έστειλε αουτ την μπάλα.

10΄ ΓΚΟΛ Ο Καρύμπας κερδίζει φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος. Με ωραία ψηλοκρεμαστή σέντρα, βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Αρκουμάνη, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Πριτσούλη. (1-0)

11΄ Μετά απο εκτέλεση φάουλ ο Νταλάκος πήρε την κεφαλιά, μπλόκαρε σταθερά ο Θεοδωρακόπουλος.

12΄ Ο Σοροβός εκτελεί φάουλ όμως ο Θεοδωρακόπουλος χωρίς να ¨ανησυχήσει¨ μπλόκαρε την μπάλα.

13΄ Νέα σέντρα του Λιούλιου, ο Αρκουμάνης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

19΄  Βαθιά μπαλιά του Νταλάκου προς την αντίπαλη περιοχή, ο Θεοδωρακόπουλος προ του επερχόμενου κινδύνου από το ύψος του ημικύκλιου έδιωξε την μπάλα με κεφαλιά, για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί του.

25΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρύμπα, η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

29΄ Ο Νταλαπέρας απο την άμυνα με βαθιά μπαλιά βρίσκει τον Αρκουμάνη, ο οποίος σουτάρει και στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

30΄ Μακρινή μπαλιά από τη μεσαία γραμμή του Μπούρου, με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο Αρκουμάνης στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.

32΄ ΓΚΟΛ Ο Χ. Αυγέρης τροφοδότησε τον Λιούλιο ο οποίος με ωραία ενέργεια ξέφυγε από τους αμυντικούς, προσπέρασε τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. (2-00

35΄ Σουτ του Χ. Αυγέρη από αριστερά η μπάλα βγήκε άουτ.

36΄ Ο Αρκουμάνης κέρδισε φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή. Με τεχνητό σουτ ο Καρύμπας εκτέλεσε και ¨υποχρέωσε¨ σε δύσκολη απόκρουση τον Πριτσούλη που έπεσε στην δεξιά γωνία του.

39΄ Πολύ καλό σουτ του Λιούλιου, αρχικά ο Πριτσούλης κάνει ασταθή επέμβαση για να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο τη μπάλα.

40΄ Ο Χ. Αυγέρης τροφοδότησε τον Αρκουμάνη ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή δεν πλάσαρε σωστά και έστειλε τη μπάλα αουτ.

44΄ ΓΚΟΛ Από δεξιά ο Γ. Μυλωνάς εκτελεί κόρνερ, οι αμυντικοί δεν καταφέρνουν να απομακρύνουν και ο Ν. Μυλωνάς με ωραία κεφαλιά, στέλνει τη μπάλα να κτυπήσει αρχικά στο κάθετο δοκάρι και κατόπιν να καταλήξει στα δίκτυα της εστίας του Πριτσούλη. (3-0)

50΄ ΓΚΟΛ Ο Γιώτης πραγματοποίησε πολύ καλή παράλληλη σέντρα προς την αντίπαλη περιοχή, η μπάλα αρχικά κοντράρησε στους αμυντικούς και ο νεοεισελθόντας Δημητρίου με σουτ πετυχαίνει γκολ και μειώνει για την ομάδα του. (3-1)

55΄ Σε διεκδίκηση της μπάλας στο ύψος της αντίπαλης περιοχής δεν προλαβαίνει ο Δημητρίου και ο τερματοφύλακας Θεοδωρακόπουλος με γρήγορα αντανακλαστικά μπλοκάρει σταθερά.

56΄ Ο Γιώτης εκτελεί φάουλ οι επιθετικοί της ομάδας του δεν καταφέρνουν αρχικά να επωφεληθούν, ενώ στη συνέχεια ο νεαρός Δημητρίου με κεφαλιά έστειλε άουτ τη μπάλα.

57΄ Ο Καρύμπας με εκτέλεση φάουλ από αριστερά, βρίσκει το Ν. Μυλωνά, αυτός με κεφαλιά τροφοδότησε τον Αρκουμάνη ο οποίος με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στην δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάϊντ από τον διαιτητή.

60΄ Ο Πολένγκα σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

68΄ ΓΚΟΛ Γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων από δεξιά της μεσαίας γραμμής με τον ταχύτατο Λιούλιο, ο οποίος  πλάσαρε άνετα τον Πριτσούλη και σημείωσε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του (4-1).

70΄ Ο Πολένγκα πραγματοποιεί από δεξιά παράλληλη σέντρα προς τη μικρή περιοχή, ο Θεοδωρακόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

77΄ Δυνατό σουτ του Π. Αυγέρη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Πριτσούλης.

84΄ Σουτ του Γιώτη έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

87΄ Σουτ του Ι. Σοροβού, μπλόκαρε ο Θεοδωρακόπουλος.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Π. Καρύμπας)

Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Χ. Αυγέρης (77΄ Πατσαούρας), Ν. Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Αριστόπουλος, Βελέντζας (69΄ Καγκαράς), Γ. Μυλωνάς (75΄ Π. Αυγέρης), Αρκουμάνης, Καρύμπας, Λιούλιος.

ΠΑΟ-ΔΟΞΑ Καινουρίου (Στέλιος Δάρλας)

Πριτσούλης, Α. Αυγέρης (50΄ Μπόλης), Κωνσταντίνου, Αγγελής, Β. Σοροβός (46΄ Δημητρίου), Καγιάντζας, Γιώτης, Γρομητσάρης, Νταλάκος, Τζωρτζόπουλος, Πολένγκα (75΄ Ι. Σοροβός).

http://www.kalyvia.gr/