Τα χαμόγελα επέστρεψαν στον Άγιο Ανδρέα. Η Θύελλα πήρε μια σημαντική και εύκολη με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης νίκη επί του Ρηγανά με  4-1 και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και σε διάστημα 25 λεπτών πέτυχαν τα 4 πρώτα γκολ. Στην συνέχεια όλα κύλησαν ομαλά περιμένοντας τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών της ανόδου. Από την άλλη μεριά η ομάδα του ΑΟ Ρηγανά παρουσιάστηκε μακριά από τον καλό εαυτό της.

Όσο αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης η Θύελλα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λίλα. Το 2-0 έκανε στο 15΄με σουτ ο Τσοπανάς. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσάμη να πετύχει και αυτός γκολ , ενώ στο πρώτο ημίχρονο η Θύελλα πέτυχε και το τέταρτο γκολ και συγκεκριμένα στο 25΄με τον Τασούλη. Το μόνο που κατάφερε ο ΑΟ Ρηγανά ήταν να μειώσει στο 45΄με τον Μικρόπουλο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 5΄με τον Ζαπαντιώτη

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τόλη

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Θανάσης Πρεβέντζας)

Τσιάκαλος, Τσιντζέλης Α., Ευαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Νταραντούμης, Λίλας, Τσοπανάς, Ζήσης(65΄Αγγελής), Τασούλης, Τσάμης(72΄Λιάπης), Ζαπαντιώτης(65΄Λάμπος)

ΑΟ Ρηγανά (Θεόδωρος Μουχάνης)

Σαμαράς(40΄Σπυρόπουλος Χ), Στεργίου, Κοσυφαρίνης, Μπαρτσιώκας, Μπριάνης, Σούτας(55΄Ζήσης Γ), Κωστής, Σταματελόπουλος, Κοκώνης, Μικρόπουλος, Βασιλάρης(67΄Ντόβας)