Τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, ως προς την κατεύθυνση της καταξίωσης και της αναζήτησης της ανόδου στην Α΄κατηγορία θα παίξει η Θύελλα Αγίου Ανδρέα στις επόμενες δυο ( τελευταίες) αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή στο Καινούριο απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Δόξα και ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟ Αγρινίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μέσα στο επόμενο διάστημα θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό κατά πόσον η ομολογουμένως εντυπωσιακή χρονιά για την ομάδα της Θύελλας θα ολοκληρωθεί με πανηγύρια για την πολυπόθητη πρώτη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας.

Με δεδομένα τα παραπάνω, παίχτες, διοίκηση, και τεχνική ηγεσία ετοιμάζονται για δυο πολύ σημαντικούς αγώνες . Ξεκίνημα την Κυριακή στις 3.00 το μεσημέρι στο εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Καινουρίου, σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, αλλά αδιάφορη βαθμολογικά.

Στόχος της Θύελλας είναι η συγκομιδή τεσσάρων βαθμών στα δυο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Κάτι που σημαίνει, παραμονή στην πρώτη θέση και πανηγύρια!!!

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Θανάση Πρεβέντζα είναι ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του, και χωρίς απουσίες θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, και να βρεθεί η ομάδα της Μακρυνείας την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στην Α΄κατηγορία….