Αποστάσεις με σαφείς αιχμές κατά της πλειοψηφίας και κυρίως εναντίον του προέδρου κ. Παπαχρήστο  άφησε με δηλώσεις της η Αριστέα Ρόμπολα μέλος του Δ.Σ  στο περιθώριο της χθεσινής γιορτής της Ε.Π.Σ.Α στο Μεσολόγγι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της.

«Θέλω, να συγχαρώ τα Σωματεία μας, τους αθλητές κ τις αθλήτριες, τους προπονητές κ διαιτητές, που ήταν οι πρωταγωνιστές στην περσινή περίοδο κ τιμήθηκαν για τις επιτυχίες κ την προσφορά τους.

Όμως, η πλειοψηφία της Ένωσης αντί να αναδείξει κ να προβάλει το ποδόσφαιρο του τόπου μας, συνέχισε τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις (Δείπνο εκλεκτών) με τα χρήματα των σωματείων μας κ μάλιστα, χωρίς απόφαση του Δ. Σ., με απόντες βέβαια όλους εκείνους που δεν είμαστε αρεστοί σε αυτή…….

Τραγική στιγμή για την πλειοψηφία ήταν οι βραβεύσεις  στις δυο νεαρές αθλήτριες των εθνικών μας ομάδων, με  χαρακτηριστικό γεγονός οτι κανένα μέλος της, δεν παρακολούθησε τους αγώνες της Εθνικής Κορασίδων στη Ναύπακτο που κατέλαβε την πρώτη θέση του πανευρωπαϊκού τουρνουά κ σχολιάστηκε αρνητικά απ τους παρισταμενους.

Ευχομαι κ στην τρέχουσα ποδοσφαιρικη περιοδο  να διακριθουν οι καλυτεροι κ την επομενη χρονια να γινει μια Γιορτη για ολη την ποδοσφαιρικη οικογενεια ανταξια της Ιστοριας του Ποδοσφαιρου του Νομου μας.

Το Ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο οφείλουμε να το υπηρετούμε και όχι να το χρησιμοποιούμε ως διάδρομο των οποιων προσδοκιων μας».