Χωρίς νικητή τελείωσε η μονομαχία Απόλλωνα Δοκιμίου και Φλόγας Παλαιομάνινας. Οι δυο  ομάδες αγωνίστηκαν με στόχο την νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά, αλλά τελικά μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν.

Εντούτοις οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τον δεύτερο βοηθό Κουτρομάνο, ο οποίος στο έκτο  λεπτό των καθυστερήσεων ακύρωσε γκολ του Δαλαγιώργου με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Κορομηλά.

Ο Κουτρομάνος υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ Δαλαγιώργο.

Τα γκολ του αγώνα

47΄ 1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Φ. Κορομηλά, και ο Κοτρότσος με δυνατό πλάγιο σουτ ανοίγει το σκορ για τον Απόλλωνα

83΄1-1  Μετά από λάθος της άμυνας του Απόλλωνα, Χριστόπουλος και Νάκος άλλαξαν θαυμάσια την μπάλα με τον τελευταίο να διαμορφώνει με κοντινό πλασέ το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραβασίλης με βοηθούς τους Τριανταφύλλου και τον Κουτρομάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου(Θεόδωρος Λαυράνος)

Ανδριόπουλος(87΄λ.τρ. Δημητρίου), Τσακανίκας Ι., Μανουσάκης, Δαλαγιώργος, Κοκώνης Ε., Καρτσακλής, Ζαχαράκης ( 67΄Κορομηλάς Χ), Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν., Κοτρότσος, Τσακανίκας Ν. (80΄Χονδρογιάννης)

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης Ζώης)

Διαμάντης, Νταλαπέρας, Νούλας, Ντζιμάνης, Λίτσος(64΄Παναγιωτόπουλος Ι.), Καντάνης, Ψηφής (52΄Σαμψώνας), Κακούρης, Πιστιόλης (52΄Χριστόπουλος), Νάκος, Τουρλίδας

Ένταση στο τέλος

Μετά το τέλος του αγώνα ο βοηθός διαιτητή Κουτρομάνος πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο του ήρθε σε διαπληκτισμό με φιλάθλους των γηπεδούχων, γιατί όπως υποστηρίζουν οι φίλαθλοι το γκολ που ακυρώθηκε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν κανονικό και ίσως αυτό στοιχίσει στον Απόλλωνα να αγωνισθεί για παραμονή στην κατηγορία σε αγώνες πλει-οφ.