Χάβος: «Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε»

Ικανοποιημένος έμεινε με τον βαθμό της ισοπαλίας ο Μάκης Χάβος μετά το 0-0 του Παναιτωλικού στα Ιωάννινα με τον ΠΑΣ αναγνωρίζοντας ότι στο πρώτο μέρος οι Αγρινιώτες δεν ήταν καλοί.

Παρόλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν πάρει το προβάδισμα, όπως είπε, ενώ ακόμη διαμαρτυρήθηκε για τη φάση του 12′ στην οποία «όλοι λένε ότι ήταν πέναλτι», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά: «Η εικόνα μας στο α’ ημίχρονο δεν ήταν αυτή που θέλω. Συζητώντας όλη την εβδομάδα με τα παιδιά είχαμε πει ότι θα ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι και θα έπρεπε να είμαστε δυνατοί στις μονομαχίες. Ο αντίπαλος στο α’ ημίχρονο ήταν πιο δυνατός στις μονομαχίες από εμάς, ενώ εμείς είχαμε πάρα πολλά εύκολα πουλήματα της μπάλας και δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Τα Γιάννενα ήταν καλύτερα στο α’ ημίχρονο, αλλά κι εμείς είχαμε 2 φάσεις με τον Πάουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης και μία ακόμα φάση που όλοι λένε ότι ήταν πέναλτι θα το δούμε το βράδυ, αλλά εκεί θα μπορούσαμε να προηγηθούμε.

Στο β’ βελτιωθήκαμε, δεν είχαμε εύκολα πουλήματα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού και το γήπεδο σίγουρα δεν επιτρέπει να παίξεις στο επιθετικό τρανζίσιον. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια του β’ μέρους, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν μας βοήθησαν οι αλλαγές, όπως άλλες φορές. Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, αν μη τι άλλο δεν πρέπει να το χάνεις».