Σε έναν επεισοδιακό αγώνα που διακόπηκε για τριάντα περίπου λεπτά ο Αστέρας Αγρινίου κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκόρ, να νικήσει 2-1 τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας και να ελπίζει για παραμονή την Β’ κατηγορία.Ο Αστέρας με τη νίκη του αυτή κέρδισε και το πλεονέκτημα έδρας στα μπαράζ παραμονής ενώ η ομάδα της Παντάνασσας υποβιβάστηκε στη Γ’ κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν μόνο την νίκη για συνεχίσουν να ελπίζουν για την παραμονή τους μέσω των αγώνων μπαράζ, και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 53′ με σούτ του Ρενάτο Μούτσα λίγο έξω απο την περιοχή.
Στο 77′ έγινε η φάση του αγώνα.Συγκεκριμένα ο Τσάμης με γέμισμα απο δεξιά βρίσκει τον Ξανθόπουλο στην απέναντι πλευρά μέσα στην περιοχή, που πλασάρει τον Λιάπη, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων αποκρούει αλλά δεν συγκρατεί την μπάλα και ο Ξανθόπουλος με δεύτερη προσπάθεια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.Ο διαιτητής του αγώνα δείχνει σέντρα αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν άλλη άποψη υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ έκανε επιθετικό φάουλ στον Λιάπη και γιαυτό και δεν συγκράτησε την μπάλα..Πάγκος και ποδοσφαιριστές έπεσαν επάνω στον διαιτητή, ακολούθησε σύρραξη και με ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων που παρενέβησαν, ο διαιτητής αποβάλει τον Μπριάνη γιατί τον έσπρωξε και διακόπτει προσωρινά τον αγώνα.
Ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι στο 107′ για να παιχτούν τα εναπομείναντα 13 λεπτά, με την παρουσία αστυνομικών που κλήθηκαν στο γήπεδο, και τους γηπεδούχους να σφραγίζουν την νίκη τους στο 115′ με πλασέ του Γαλανόπουλου ύστερα απο κόρνερ του Τσαμη.
.
Διαιτητές: Καραβασίλης, Κακατσίδης, Ασημάκης
.
Κυριότερες φάσεις και γκόλ:
6′ Κόρνερ του Κρανιά γυριστό σούτ του Μπριάνη η μπάλα φεύγει άουτ
18′ Σέντρα του Σπυρόπουλου ο Πατσέας κάνει την προβολή και στέλνει την μπάλα επάνω στον Λιάπη που μπλοκάρει
21′ Ο Σπυρόπουλος απο αριστερά πασάρει στον Παπαθανάση που σουτάρει όυτ
25′ Ατομική προσπάθεια και σούτ απο αριστερά του Κρανιά η μπάλα φεύγει άουτ
27΄ Ο Γκεζέπης προσπαθεί να αιφνιδιάει απο μακρυά τον Καντάνη που με δυσκολία πετάει την μπάλα κόρνερ
30′ Γύρισμα του Κρανιά στον DONI που πιάνει το σούτ στην κίνηση άουτ
31′ Κάθετη του Τσάμη στον Πατσέα που βγαίνει απέναντι απο τον Λιάπη, πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμένων αποκρούει και διώχνουν οι αμυντικοί
36′ Συρτό σουτ του DONI αποκρούει σε κόρνερ ο Καντάνης
41′ Κόρνερ του DONI κεφαλιά του Μπριάνη άουτ
43′ Γέμισμα του Τσιάκαλου απο τον χώρο του κέντρου βρίσκει τον Ξανθόπουλο στην περιοχή και δεξιά. που πιάνει συρτό διαγώνιο σούτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ
51′ Κάθετη του Τσάμη στον Πατσέα που βγαίνει μόνος με τον Λιάπη αλλά αργεί να πλασάρει και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμεένων πέφτει και μπλοκάρει την μπάλα
53′ ΓΚΟΛ: Η μπάλα φτάνει στον Ρενάτο Μούτσα λίγο έξω απο την περιοχή που με σούτ στην κίνηση την στέλνει στα δίχτυα του Καντάνη.
63΄Γέμισμα Γκεζέπη σούτ του Ρενάτο Μούτσα η μπάλα άουτ
66′ Εκτέλεση φάουλ του Κούτσικου η μπάλα ελάχιστα άουτ
69′ Συρτό σούτ απο αριστερά του Κρανιά μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Καντάνης
75′ Ο Κρανιάς σε αντεπίθεση απο αριστερά πασάρει στον Γκεζέπη που βιάζεται και πλασάρει άουτ
77′ ΓΚΟΛ: Ο Τσάμης λίγο έξω απο την περιοχή και δεξιά βγάζει την σέντρα στην απέναντι πλευρά μέσα στην περιοχή στον Ξανθόπουλο που πλασάρει, ο Λιάπης αποκρούει αλλά ο Ξανθόπουλος με δεύτερη προσπάθεια την στέλνει στα δίχτυα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμένων για επιθετικό φάουλ.
77+ Αποβάλεται ο Μπριάνης και ο αγώνας διακόπτεται για 30 λεπτά.
107′ Ο αγώνας συνεχίζεται με την παρουσία αστυνομικής δύναμης
115′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ απο δεξιά του Τσάμη, ο Γαλανόπουλος στην πορεία της μπάλας με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα
119′ Σούτ του Κουμάση μέσα απο την περιοχή μπλκάρει ο Καντάνης
Συνθέσεις:
Αστέρας Αγρινίου: Καντάνης, Κονιώσης (65′ Κουτσικάκης), Μπόκας, Βασιλείου, Τσάκαλος, Παπαθανάσης, Σπυρόπουλος (57′ Γαλανόπουλος), Ξανθόπουλος, Πατσέας (117′ Λεχουρίτης), Τσάμης, Μήτσος
Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας: Λιάπης, Κουμάσης, Κουτσιαύτης, Λιόκαυτος, Σούτας, Μπριάνης, Κρανιάς, R.Muca, Καφαλάς (65′ Αγραφιώτης), Γκεζέπης, Doni (120′ S.Muca)
https://agrinio24.com/