Έχει την τύχη και την ικανότητα να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό.

Ξεκίνησε από της ομάδες νέων του Παναιτωλικού συνέχισε σε επαγγελματικό επίπεδο στην Καλλιθέα και επέστρεψε στην Αι/ νια όπου είχε παρουσίες με την Φλόγα και τώρα με την ΑΕ Μεσολογγίου.

Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Τραγουλιά τον 24χρονο δεξι-μπακ χαφ της ΑΕ Μεσολογγίου που την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο του Παναιτωλικού πανηγύρισε έναν ακόμη τίτλο , στην μέχρι τώρα καριέρα του στα γήπεδα.

Και ο τίτλος (Κύπελλούχος Αιτ/ νίας), γίνεται ακόμα ποιο σημαντικός, από την στιγμή που είναι ο τρίτος σε ισάριθμους τελικούς!!!

τραγουλιας 2

Βασιλιάς των τελικών λοιπόν ο Τραγουλιάς καθώς ανήκει στους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν κατακτήσει κύπελλο Αιτ/ νιας με 3 διαφορετικές ομάδες!!

Ξεκίνημα με την ομάδα νέων του Παναιτωλικού την περίοδο 2010-11 όταν νίκησε στον τελικό την ΑΕΜ με 1-0. Δεύτερο τρόπαιο με την Φλόγα Παλαιομάνινας την περίοδο 2014-15 νικώντας με 1-0 στον τελικό τον Ατρόμητο Αντιρρίου. Και το τρίτο  την Τετάρτη με την ΑΕΜ…..

Και φυσικά υπάρχει και συνέχεια για τον ποδοσφαιριστή, που πλέον έχει μπει……στο μάτι αρκετών προπονητών της κατηγορίας που θέλουν να πανηγυρίσουν ένα τρόπαιο!!