Άσχημη εμφάνιση , ήττα και αποκλεισμός από τα play-offs.

Η ομάδα του Παναγιώτη Δήμου μακριά από τον καλό εαυτό της δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στον Μύτικα, γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από τον γηπεδούχο Αλυζιακό με αποτέλεσμα το όνειρο για την συμμετοχή στα play-offs για μια θέση που οδηγεί στην Α΄κατηγορία του νομού μας να μην γίνει πραγματικότητα.

Στο ποιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν ο Πανοχθιακός παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας πολλά και σημαντικά λάθη κυρίως από την αμυντική γραμμή και τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι λοιπόν εμφανώς καλύτεροι πέτυχαν από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, και πήραν την πολυπόθητη νίκη-πρόκριση. Ξεκίνησαν δυνατά και στο 15΄ο Ρουσάι ανοίγει το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 38΄με τον Α. Αποστολάκη. Στην επανάληψη με δυο ακόμη γκολ από τον Σ. Αποστολάκη διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθούς τους Κορδολαίμη και Ροδάτο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αλυζιακός Μύτικα (Τάσος  Χατζάρας)

Προδρομίτης, Κατσαούνης Σ., Παπανικόλας, Λυγκώνης, Αποστολάκης Σ., Σκαρογιάννης Δ., Ντελής (84′ Σκαρογιάννης Αλ.), Κατσαούνης Δ., Ρουσάϊ (29′ λ.τ. Σκαρογιάννης Γ.), Αποστολάκης Αρ. (63′ Μαρουσάκης), Μπουλιέρης

 Πανοχθιακός (Παναγιώτης Δήμος)

Νέστoρας, Γκουτσέλης, Τέγας, Νιτσάκης, Γάκης, Βαμβακάς, Σιδέρης (70′ Τσέπας), Σταμάτης (46′ Ναούμης), Δήμος, Σουρουβέλης, Πάτσης (46′ Κότσιας)