Με γκολ του Δαλαγιώργου πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Απόλλωνας Δοκιμίου πήρε το πολύτιμο «τρίποντο» απέναντι στην Θύελλα Παραβόλας, και ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία δίχως αγώνες μπαράζ.

Με την νίκη του αυτή ο Απόλλωνας ισοβάθμησε στην 14η θέση μαζί με τον ΑΟ Χάλκειας με 34 βαθμούς, έχοντας και οι δυο ομάδες έναν βαθμό λιγότερο από τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Τρείς ομάδες που θα δώσουν σκληρή μάχη για την αποφυγή των αγώνων πλέι-άουτ για την παραμονή στην κατηγορία, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της α΄κατηγορίας.

Δοκιμι-Παραβόλα 3

Όσο αφορά την αναμέτρηση του Σαββάτου ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, με της δυο ομάδες να αγωνίζονται με στόχο το γκολ. Τελικά γκολ πέτυχαν οι γηπεδούχοι πήραν τους πολύτιμους βαθμούς  και ελπίζουν….

Το γκολ του αγώνα

85΄1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Φ. Κορομηλά, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Λύρος με κεφαλιά δίνει έτοιμο γκολ στον Δαλαγιώργο που από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος με βοηθούς τους Ασημάκη και Δημονίτσα

Δοκιμι-Παραβόλα 1

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Ανδριόπουλος, Μανουσάκης, Χονδρογιάννης, Δαλαγιώργος, Κοκώνης Ε., Καρτσακλής, Καμμένος(60΄Κορομηλάς Χ.), Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν.(93΄ Δ. Αθανασίου), Κοτρώτσος, Τσακανίκας Ν. (81΄Λύρος).

Θύελλα Παραβόλας ( Ανδρέας Κονδύλης)

Μπαλάφας, Τσιμπούκας, Μπλέτσας (84΄Ντζάλας), Ρόκκος, Ταμπάκης, Κόκκαλης, Ρεπανίδας, Ράπτης, Σταμάτης Ε., Λιάρος(70΄Ζώγας), Κούσης