Η ζωή κύκλους κάνει… Ο Μάκης Χάβος θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, τον Αστέρα Τρίπολης για πρώτη φορά μετά την απόλυση του από την τεχνική ηγεσία. Ο 48χρονος προπονητής απομακρύνθηκε από τους αρκάδες στις 25 Σεπτεμβρίου, μετά την τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα της σεζόν. Παρά την δική του αποχώρηση και τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία (Δημήτρης Ελευθερόπουλος και τώρα Στάικος Βεργέτης), οι αρκάδες δεν σήκωσαν κεφάλι και το τελευταίο διάστημα είναι μπλεγμένοι σε περιπέτειες.

Ο Χάβος επέστρεψε στο Αγρίνιο και αν και ξεκίνησαν ξανά στραβά (τέσσερις σερί ήττες) η ομάδα του δεν κινδύνευσε και χρειάζεται να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, την ώρα που ο Αστέρας παραμένει στην… πρίζα και προέρχεται από το μεγαλύτερο αρνητικό σερί του στην Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, δεν έχει κερδίσει για δέκα συναπτές αγωνιστικές (4 ισοπαλίες και 6 ήττες) και το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι η τελευταία του νίκη καταγράφηκε επί του Παναιτωλικού (!) Μάλιστα, η ομάδα του Αγρινίου είχε συντριβεί στην Τρίπολη με 4-1 (στις 15 Ιανουαρίου). Η βαριά ήττα είχε φέρει την απομάκρυνση του Γιάννη Ματζουράκη και άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για την επιστροφή του Μάκη Χάβου στα γνώριμα λημέρια του Αγρινίου (μεσολάβησαν δύο ματς στα οποία υπηρεσιακός τεχνικός ήταν ο Γιάννης Νταλακούρας).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χάβος είχε… τελειώσει από τον Αστέρα στο Περιστέρι και στην ήττα από τον Ατρόμητο (1-0), στο ντεμπούτο του Γιώργου Κορακάκη στην τεχνική ηγεσία, από τον οποίο όμως πήρε την άτυπη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό, να επικρατεί με 2-0 και να οδηγεί τους περιστεριώτες σε αλλαγή σκυτάλης στον δικό τους πάγκο.

 

 

http://www.a-sports.gr