Γαλανόλευκη επικράτηση με εκπληκτικές εμφανίσεις και πολλά μετάλλια , από την ομάδα του Αγρινίου στο Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, στην πόλη Τίρανα της Αλβανίας, στις 25 Μαρτίου 2017. Η αποστολή του Χρήστου Γιαννιώτη αποτελούνταν από 10 αθλητές και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε αρκετές πολυπληθείς ομάδες κατακτώντας 5 ΧΡΥΣΑ – 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ Μετάλλιο και 2 τέταρτες θέσεις.

2

Πιο συγκεκριμένα, Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές Βασιλείου Χριστόφορος, Γιαννιώτη Νίκη, Γκόντας Φώτης, Νταλαπέρας Δημήτρης και Πάνου Χρήστος μετά από σκληρούς αγώνες και καθηλωτική επικράτηση μέχρι και τον τελικό.

Ασημένιο Μετάλλιο, με πρώτη συμμετοχή σε αγώνες εκτός Ελλάδος, οι αθλήτριες Μαντζανά Άννα- Μαρία και Νούκου Έρη, ενώ την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε ο Μπιτσάκου Λεονάρντ.

Στην 4η θέση έμειναν οι αθλητές Μπεκιράκης Σωκράτης και Μπεληγιάννης Νικόλαος, αφού αποκλείστηκαν στον αγώνα πριν τα Μετάλλια.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα από το Δ.Σ. και τους φίλους του συλλόγου , με ευχές για ανάλογες επιτυχίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.