Ο Ηρακλής που έγινε Ρεάλ και ο Γρηγορίου ηθοποιός!!!

Βράζουν στην ΑΕΛ με όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (2/4) και γι’ αυτό εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εξαπολύουν πυρά σε δύο μέτωπα. Το ένα έχει να κάνει με τους επόπτες του αγώνα στην Τούμπα. Υπήρξαν λανθασμένες υποδείξεις σε βάρος των «βυσσινί» και γι’ αυτό εκείνοι κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την Κέρκυρα. Η ήττα της από τον Ηρακλή προκάλεσε την αντίδραση των Θεσσαλών, οι οποίοι μεταξύ άλλων χαρακτηρίζουν ηθοποιό τον προπονητή Γρηγορίου και αφήνουν υπόνοιες για το συγκεκριμένο ματς. Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει και μετά την ήττα των νησιωτών από τη Βέροια.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ έρχεται στη δύσκολη θέση μετά από ένα παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ομάδα με την οποία έχουμε κοινούς στόχους για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, να καταγγείλουμε τους δύο βοηθούς διαιτητού Σίπκα και Βασιλόπουλο για ενέργειες με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέσματος και όχι για ανθρώπινα λάθη.

Ελπίζουμε ότι αυτού του είδους την «εξυγίανση», που μας γυρίζει στην εποχή του Θωμά Μητρόπουλου με τους «πλαινούς» να παίζουν λίμπερο και να καθαρίζουν τις φάσεις για γκολ των αντιπάλων, ο πρώτος που δεν επιθυμεί να τις βλέπει, έστω κι αν είναι υπέρ της ομάδος του, είναι ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης και ο «σύμβουλος» διαιτησίας του ΠΑΟΚ κ. Μάλαμας Τεβεκέλης.

Σε ένα ποδόσφαιρο που η διοργανώτρια αρχή δεν κάνει τίποτα και δεν ασχολείται με ποδοσφαιρικά παιχνίδια σαν το Βέροια – Κέρκυρα 4-0, που είχε την 5η στοιχηματική απόδοση παγκοσμίως και το σημερινό Κέρκυρα – Ηρακλής 0-3, όπου η ταλαιπωρημένη ιστορική ομάδα του Ηρακλή μεταβλήθηκε σε Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην ομάδα του πραγματικού ιδιοκτήτη Λιμπάντση και του ηθοποιού προπονητή Γρηγορίου, το μόνο το οποίο δεν πρέπει να προστεθεί είναι συμπεριφορές ανθρώπων σαν τους σημερινούς βοηθούς Σίπκα και Βασιλόπουλου.

Περιμένουμε την έκθεση του κ. Καλύβα και την αντίδραση των κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Αναβάθμιση του ποδοσφαίρου δεν γίνεται με τη μείωση των ομάδων, αλλά με τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα καθαρών ομάδων με πραγματικούς και αξιοπρεπείς ιδιοκτήτες και προπονητές».