Ανυπόμονος για την επόμενη σεζόν έδειξε ο Σελεμανί, μιλώντας σε ΜΜΕ των ΗΠΑ. Ο νεαρός εξτρέμ που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, φάνηκε «πεινασμένος» για μπάλα. «Είναι πολύ καλό να ξέρεις πως οι κόποι σου δικαιώνονται. Χρωστάω πάρα πολλά στην οικογένειά μου», είπε αρχικά. Και συνέχισε.  «Στην Ελλάδα έχουν παίξει αρκετοί διάσημοι παίκτες, όπως Ριβάλντο και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Είναι πολύ ωραίο που ξεκινάω από εδώ την επαγγελματική μου καριέρα.
Ως παίκτης πρέπει και να προσπαθείς να πετύχεις τον σκοπό που έχει βάλει η ομάδα σου, αλλά και να καταφέρεις τους προσωπικούς σου», σχολίασε. Στη συνέχεια έδειξε ενημερωμένος για τις αλλαγές που θέλουν να γίνουν στην κατηγορία.
«Ελπίζω του χρόνου να είμαστε στην πρώτη εξάδα και να διεκδικήσουμε μία θέση για το Γιουρόπα Λιγκ. Προσωπικά θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω,  δηλαδή να σκοράρω και να δημιουργώ φάσεις για τους συμπαίκτες μου».
Κλείνοντας έδειξε έτοιμος να… μάθει πολλά. «Σαν νεότερος πρέπει να ακούω τους προπονητές μου και φυσικά τους γονείς μου και τους μεγαλύτερους. Είναι πολύ σημαντικό να δέχεσαι τις συμβουλές τους. Ετσι σου δίνουν κατευθύνσεις που σε βοηθάνε στη ζωή και στο ποδόσφαιρο».