Μοίρασαν χαμόγελα, φωτογραφίες και πολύ θέαμα στο φιλικό για πολύ καλό σκοπό στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου η ανεξάρτητη ομάδα του Διόνυσου και η γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008.
Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα για πολύ καλό σκοπό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επέλεξαν να παρευρεθούν τη Τετάρτη το απόγευμα στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Το παιχνίδι έληξε με το σκορ 6-6 ,όμως αυτό έχει την μικρότερη σημασία αφού ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν πολύ διαφορετικός.
Πριν την έναρξη του αγώνα η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Πρασσά Χριστίνα πρόσφερε αναμνηστικό στον αρχηγό της ομάδας του Διονύσου Τασο Ζαρωντιάδη, και ο Χρήστος Τσαντόπουλος στην εκπρόσωπο του « Χαμόγελου του Παιδιού» κα Χαραλαμποπούλου .
Με την λήξη του αγώνα τιμήθηκε απο το Μεσολόγγι 2008 ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νύν προπονητής Αποστόλης Μπαλτούμας για την μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο. .
Ο συγκεκριμένος αγώνας καθιερώνεται ως θεσμός πλέον ,αφού και πέρυσι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν την Μ. Τετάρτη για τον ίδιο σκοπό.
Τα γκολ για την ομαδα του Διόνυσου πέτυχαν οι :Σκούλος 10΄,35΄,55΄,Σκόνδρας Τ. 17΄,32΄ και Γιάκος Σ. στο 61΄.Για το Μεσολόγγι 2008 οι …Πούλιου Ρ. 37΄, 77΄[με καταπληκτικό σούτ απο 35μ.],Γρομητσάρη Μ. 49΄, Γιαννακά Β. 65΄, και η 11χρονη Κούστα Σπ. 68΄,74΄.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η απόκρουση σε πέναλτι του Θεοδωρίδη στο 5΄της Νατάσας Νταβαντζή που παρά τα έξι γκολ που δέχτηκε πραγματοποίησε κάποιες εντυπωσιακές αποκρούσεις…
Οι δύο ομάδες αφού αντάλλαξαν ευχές, με την λήξη του αγώνα ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!

http://mesologgisport.blogspot.gr/