Παπάζογλου: «Θέλουμε αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο αμυντικός του Παναιτωλικού Τάσος Παπάζογλου και αναφέρθηκε στην επερχόμενη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ηρακλή.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το ότι ο Παναιτωλικός είναι βαθμολογικά αδιάφορος: «Δεν είμαστε αδιάφοροι. Μπορεί να διασφαλίσαμε μαθηματικά τη σωτηρία μας, ωστόσο, μας απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια και θα πάμε για ό,τι καλύτερο σε αυτά».

 

Για τον Ηρακλή: «Σίγουρα ο Ηρακλής παίζει το τελευταίο του χαρτί με εμάς. Κι εμείς, όμως, θέλουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι. Υπάρχει κίνητρο ατομικά για τους ποδοσφαιριστές, ορισμένοι εκ των οποίων λήγουν τα συμβόλαιά τους, ενώ άλλοι μπορεί να φύγουν».

 

Για το νικηφόρο σερί του Ηρακλή: «Κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια και δείχνει ότι ανέκαμψε. Κι εμείς από την πλευρά μας έχουμε καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο».

 

Για την δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί: «Είναι πολύ δύσκολο να γίνει η οποιαδήποτε πρόβλεψη. Βρισκόμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές και τα παιχνίδια κρίνονται σε μια κλωστή. Μπορεί να πούμε τώρα ότι θα πέσει μια ομάδα και τελικώς να πέσει κάποια άλλη».

 

Για το ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ: «Είναι ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Λεβαδειακού. Η ΑΕΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, θα βρίσκεται στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει καλύτερο πλασάρισμα».

 

Για το ότι οι ομάδες προέρχονται από διακοπή: «Θα επηρεάσει όλες τις ομάδες και τους παίκτες. Όποια ομάδα αποδείξει ότι θέλει πιο πολύ το παιχνίδι θα το πάρει».

 

Για το πώς μπορεί ένας παίκτης μιας βαθμολογικά αδιάφορης ομάδας να πείσει πως δεν είναι… «ελέφαντας»: «Το φαινόμενο αυτό είναι σύνηθες στην Ελλάδα. Κερδίζει μια μικρή ομάδα τον μεγάλο και γίνονται περίεργοι σχολιασμοί. Ο Παναιτωλικός είναι σοβαρή ομάδα και απέδειξε ότι είναι έξω από όλα αυτά και σε κάθε ματς κάνει το καθήκον της».