Με το …δεξί ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στα play-offs η Φλόγα Παλαιομάνινας. Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου πέτυχε μεγάλη και σημαντική νίκη στο γήπεδο Καραπαππά με 1-0 επί της ΑΕΜ πήρε τους πρώτους 3 βαθμούς και ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.

20170422_174925

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων που θέλουν την άνοδο στην Γ΄Εθνική. Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες ήταν ελάχιστες , εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα. Στην επανάληψη άλλαξε ο ρυθμός του αγώνα και οι δυο ομάδες αναζήτησαν το γκολ, το οποίο πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τον Χριστόπουλο πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.

20170422_165629

Οι κυριότερες φάσεις της αναμέτρησης

12΄Ατομική προσπάθεια από τα αριστερά από τον Πιστιόλη έκανε την σέντρα, ο Νάκος σε καλή θέση , δεν βρήκε όπως ήθελε την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Ντζιμάνη, αλλά το σουτ που έκανε ήταν άστοχο

22΄Εκτέλεση φάουλ από τον Νάκο άουτ

48΄Εκτέλεση φάουλ από τον Σ. Νούλα, κεφαλιά του Νάκου άουτ

57΄Δυνατό σουτ από τον Βασιλάρη, μπλοκάρει την μπάλα ο Κατερινόπουλος

63΄Σουτ από τον Μπαλαούρα, απομακρύνει την μπάλα ο Κατερινόπουλος

75΄Από καλή θέση γυριστό σουτ του Πιστιόλη, μπλοκάρει την μπάλα ο Ζέρβας.

85΄ΓΚΟΟΛ 1-0

Ο Χριστόπουλος κερδίζει της κόντρες και φεύγει ταχύτατα στην αντεπίθεση, και με όμορφο αριστερό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ζέρβα μέσα σε αποθέωση!!!!

95΄Με 10 ποδοσφαιριστές τελειώνει τον αγώνα η ΑΕΜ , καθώς αποβλήθηκε ο με απευθείας κόκκινη κάρτα ο  Βασιλάρης, σε χτύπημα  εκτός φάσης στον Ψηφή.

20170422_165751

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος με βοηθούς τους Τριανταφύλλου και Λύσσαρη.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας, Νούλας Σ.(71΄Τουρλίδας), Ψηφής, Λίτσος, Καντάνης, Κακούρης(68΄Β. Νούλας), Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Νάκος, Χριστόπουλος(87΄Στριμμένος).

ΑΕ Μεσολογγίου (Χρήστος Ζαρκαβέλλης)

Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας(87΄Ζαρκάδας), Μαντέλος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Κράνης, Ζέρβας Ν.(77΄Σακελαρόπουλος), Βασιλάρης