Στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Παναιτωλικός καλείται να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο του Παναιτωλικού την Κυριακή στις 7.00 το απόγευμα.

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο προπονητής του Παναιτωλικού δεν θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Μάκος και Ρότσα, καθώς και οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Μαρκόβσκι, Πάουλο και Παπουτσογιαννόπουλος.

Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το  Σαββάτο (29/4)  στις 5 το απόγευμα στο Emileon, ενώ νωρίτερα από τις 11 το πρωί έως τις 12 οι Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ρέι και Ρόσα θα βρεθούν στη μπουτίκ της ομάδας στο γήπεδο, έχοντας την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους φίλους των «καναρινιών» και να υπογράψουν αυτόγραφα.

Όσο αφορά της σκέψεις του Μάκη Χάβου ,  και με βάση της δοκιμές που έκανε στις προπονήσεις της  εβδομάδας, αναμένεται  να χρησιμοποιήσει την «ενδεκάδα» που ξεκίνησε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, με μία όμως αλλαγή. Την θέση του τιμωρημένου Ρότσα θα πάρει ο Τσοκάνης.

Αναλυτικά οι 11:

Ο Παναιτωλικός  πιθανότατα θα ξεκινήσει με 4-2-3-1, καθώς ο Κυριακίδης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Μύγας δεξιός μπακ, ο Τσοκάνης αριστερός, οι Παπάζογλου, Κούσας στο κέντρο της άμυνας, ο Μπράβο  «κόφτης» ο Φάρλεϊ Ρόσα ως  «οκτάρι» στον άξονα, και ο  Λόπες σε ρόλο οργανωτή, οι Ρέι, Κλέσιο στα άκρα και ο Μουνιός στη κορυφή της επίθεσης.