Βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του Μαΐου  , και στην ομάδα του Αγρινίου θέλουν να ξεκινήσει –και αν είναι δυνατό – να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για την καινούργια χρονιά όσο γίνεται ποιο γρήγορα.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Χάβος θα παραδώσει και την εισήγηση του για τους παίχτες που πρέπει να μείνουν και για της θέσεις της οποίες ο Παναιτωλικός χρειάζεται ενίσχυση , ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και στο καινούργιο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας.

Ο Μάκης Χάβος  δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει στον προγραμματισμό της ομάδος, προκειμένου σχετικά νωρίς να μπουν οι βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ΒορειοΕλλαδίτης  τεχνικός έχει ήδη καθημερινά τετατέτ με την διοίκηση της ομάδας , προκειμένου να καταλήξουν σε οριστικές αποφάσεις με το υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας. Όλες οι ενδείξεις πείθουν ότι αρκετά πρόσωπα από το υπάρχον ρόστερ θα αποχωρήσουν από το Αγρίνιο, και θα αλλάξουν πολλά στην ομάδα προκειμένου την νέα χρονιά να παρουσιαστεί  με διαφορετική νοοτροπία, ώστε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Μέσα στις προθέσεις της διοίκησης και φυσικά του προπονητή είναι να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα, όμως ο βασικός κορμός του Παναιτωλικού να παραμείνει αναλλοίωτος και πάνω εκεί να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες , αλλά και οι διορθωτικές κινήσεις που θα κάνουν την ομάδα δυνατότερη και καλύτερη. Αυτή την χρονική στιγμή στον Παναιτωλικό τελειώνουν δέκα συμβόλαια ποδοσφαιριστών, που είναι τα εξής

  1. Μάρκος Πάουλο
  2. Γρηγόρης Μάκος
  3. Τάσος Παπάζογλου
  4. Φαμπιάν Μουνιός
  5. Δημήτρης Κουτρομάνος
  6. Δημήτρης Παπαδόπουλος
  7. Γιώργος Κούσας
  8. Ζαχαρίας Καβουσάκης
  9. Ανδρέας Κολοβούρης
  10. Γιώργος Μύγας