Ανανέωσε με την Επισκοπή

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της Επισκοπής έχει ως  εξής:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση του προπονητή, Χρήστου Βασιλείου στον σύλλογο και για την ερχόμενη σεζόν 2017-18. Παρ’ ότι χάθηκε ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς, η διοίκηση του συλλόγου μας εκτίμησε το συνολικό έργο του έμπειρου τεχνικού και αποφάσισε ομοφώνως την παραμονή του στο σύλλογό μας.

Δεν θα πρέπει φυσικά να λησμονούμε ότι ο σύλλογός μας με τον κ. Βασιλείου στον πάγκο κατέκτησε δύο τίτλους, το Σούπερ Καπ (3-1 τον Άρη) και το κύπελλο (0-2 στην παράταση την ΑΕΜ) ενώ το πρωτάθλημα χάθηκε δίχως ποτέ ο σύλλογός μας να ηττηθεί από την έτερη διεκδικήτρια του μαραθωνίου.

Επίσης, το Δ.Σ. της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και την παραμονή του γυμναστή, Στράτου Γιοκαριδάκη. Ο κ. Γιοκαριδάκης που με μια διακοπή 2 ετών, προσφέρει εδώ και 12 ολόκληρα χρόνια στην ομάδα μας από το πόστο της εκγύμνασης, θα συνεχίσει να «τρέχει» τους παίκτες μας και την περίοδο 2017-18. Η δουλειά του άλλωστε φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο ενώ, ανέκαθεν η μεταξύ μας συνεργασία, υπήρξε αγαστή».