Ο Μάκης Χάβος έχει πιάσει δουλειά στον Παναιτωλικό και δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει τον προγραμματισμό της ομάδας , προκειμένου σχετικά νωρίς να μπουν οι βάσεις για την νεα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη καθημερινά αλλεπάλληλα τετατετ με την διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να καταλήξουν σε οριστικές αποφάσεις αναφορικά με το υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας.

Όλες οι ενδείξεις πείθουν  ότι αρκετά πρόσωπα από το υπάρχον ρόστερ θα αποχωρήσουν από το Αγρίνιο, και θα αλλάξουν πολλά στην ομάδα , προκειμένου την νέα χρονιά να παρουσιασθεί με νέο πρόσωπο και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που θα τεθούν.

Μέσα στις προθέσεις τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης είναι να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην ομάδα , όμως ο βασικός κορμός του Παναιτωλικού να παραμείνει αναλλοίωτος, και πάνω εκεί να γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες , αλλά και οι διορθωτικές κινήσεις που θα κάνουν την ομάδα δυνατότερη και καλύτερη.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που πηγάζουν πάντα από το ρεπορτάζ της ομάδας ο Φαμπιάν Μουνιός και ο Γρηγόρης Μάκος αποτελούν παρελθόν, από την στιγμή που η διοίκηση του Παναιτωλικού δεν είναι διατεθειμένοι να ανανεώσει τα συμβόλαια τους.  Από εκεί και πέρα παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς και ο ένας από τους δυο τερματοφύλακες (Καβουσάκης, Κολοβούρης).

Όσο αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι, οι Κούσας, Κουτρομάνος, Πάουλο, Παπάζογλου, θα έχουν συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης της επόμενες ημέρες και μάλλον θα ανανεώσουν τα συμβολαιά τους.