Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος των αγώνων μπαράζ ο Παναμβρακικός πέτυχε μεγάλη και σημαντική νίκη επί της Φλόγας με 3-0 και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Όσο αφορά στον αγωνιστικό χώρο (φωτο από την αναμέτρηση των δυο ομάδων στο γήπεδο Καραπαπά) μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο με φάσεις εκατέρωθεν , στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι ν’ αναλάβουν επιθετικές πρωτοβουλίες. Παράλληλα, η Φλόγα προσπαθούσε να περιορίζει όλους τους χώρους που οδηγούσαν στην εστία του Κατερινόπουλου  βγάζοντας επικίνδυνες αντεπιθέσεις, χάνοντας μάλιστα σπουδαία ευκαιρία με τον Πιστιόλη(σουτ στο δοκάρι) να βρεθεί μπροστά στο σκορ…..

Ότι δεν κατάφεραν  οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στην αμέσως επόμενη φάση με τον Π. Τσιούνη..…και κάπου εκεί κρίθηκε το ματς με τον Παναμβρακικό στην συνέχεια να πετυχαίνει άλλα δυο γκολ .

Οι κυριότερες φάσεις

4΄Εκτέλεση φάουλ από τον Δράκο, κεφαλιά από τον Α. Τσιούνη, αποκρούει θαυμάσια ο Κατερινόπουλος

15΄Μετά από παράλληλη σέντρα από τον Δράκο, ο Π. Τσιούνης από κοντά στέλνει την μπάλα άουτ….

27΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Νάκο, ο Ρόκκος αποκρούει σε κόρνερ

57΄Μεγάλη ευκαιρία για την Φλόγα. Ο Πιστιόλης πέρασε τον Ρόκκο, κάνει το σουτ η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νούλας Σ. κάνει νέο σουτ με τους αμυντικούς του Παναμβρακικού να απομακρύνουν την μπάλα.

63΄1-0 Ο Π. Τσιούνης με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ για τον Παναμβρακικό

75΄2-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Δράκο, σουτ από τον Μακρή η μπάλα στο Δοκάρι και στην επαναφορά ο Καβαλλάρης Α. διπλασιάζει τα τέρματα για τον Παναμβρακικό.

83΄3-0 Ο Α. Τσιούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθούς τους Χουλιάρα και Βαλλιάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναμβρακικός Μπούκας (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Ρόκκος, Μακρής, Βασιλάρης, Κοκώνης Β., Κάκκος(42΄λτρ. Μπεκατώρος), Σαμψώνας Γ., Τσιούνης Α., Δράκος(77΄Καβαλλάρης Κ.), Τσιούνης Π(72΄Κοκώνης Σ.), Καβαλλάρης Α., Μούτσα

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Κατερινόπουλος, Νταλαπέρας, Νούλας Σπ. , Στριμμένος(32΄λ.τρ. Καντάνης), Λίτσος, Ψηφής(62΄Κακούρης), Σαμψώνας Παρ(71΄Ξευγένης)., Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Νάκος, Χριστόπουλος