Επιμορφωτική ημερίδα σχετικά με τη σύγχρονη προπονητική ποδοσφαίρου, διοργάνωσε η ΕΠΣ Ν. Κοζάνης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης, σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Κοζάνης.

Την ημερίδα «άνοιξε» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης, κ. Γ. Παπακώστας όπου και ευχαρίστησε και παρουσίασε τους 4 εισηγητές. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Νταλακούρας Βοηθός Προπονητή ΠΑΕ Παναιτωλικός και Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Παναιτωλικού που μίλησε για: «Τα χαρακτηριστικά του προπονητή στις μικρές ηλικίες».

8-26

Ακολούθησε η ομιλία του Ζήση Παπανικολάου καθηγητή ποδοσφαίρου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που μίλησε για την: « Προπόνηση νευρομυικής συναρμογής» και την «Ανάπτυξη ταχύτητας των ποδοσφαιριστών». Στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης Προπονητής ΠΑΕ Ιωαννίνων στάθηκε στην: «οργάνωση της δουλειάς του προπονητή με στόχο την επιτυχία», ενώ τέλος, ο Χρόνης Δρούγιας Ορθοπαιδικός -Αθλητίατρος μίλησε για τα «Μυοσκελετικά σύνδρομα ποδοσφαιριστών: πρόληψη και αποκατάσταση αυτών».

Θανάσης Τέγος http://kozan.gr