Αποφασίζουν την Τετάρτη

Ημέρα διεξαγωγής του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η προσεχής Τετάρτη (24/5) για τη Σούπερ Λίγκα και η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι.

Τα κύρια θέματα συζήτησης θα είναι η χορηγία του πρωταθλήματος και τα προβλήματα του Ηρακλή, με τον Λεβαδειακό να ζητά τον υποβιβασμό των «κυανόλευκων».

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το θέμα της χορηγίας θα υπάρξει ενημέρωση από την αντιπροσωπεία της Λίγκας που είχε την περασμένη Κυριακή (14/5) συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Για τον «Γηραιό» οι Βοιωτοί είχαν καταθέσει αίτημα στο προηγούμενο Δ.Σ. να ψηφίσουν οι ομάδες ότι θα πρέπει να υποβιβαστεί ο Ηρακλής από τη στιγμή που έχει υπάρξει κατάπτωση της εγγυητικής του επιστολής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Και αυτό ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς, σε πρώτο βαθμό, δεν πήραν άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει και πάλι υποβιβασμός στη Β’ Εθνική.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 24/05/2017 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Κεντρική Χορηγία.

2/ Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του αιτήματος της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

3/ Α.Ε.Π.Ι.

4/ Διάφορα».