Η αισιοδοξία για την αίσια έκβαση του θέματος της παραμονής του Τάσου Παπάζογλου στον Παναιτωλικό είναι δεδομένη στις τάξεις των διοικούντων στην ΠΑΕ μετά τα όσα έγιναν γνωστά στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν της προηγούμενες ημέρες , και σύμφωνα με της οποίες ο Παπάζογλου δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Παναιτωλικό και αναμένεται η οριστική απόφασή του.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Agriniogoal.gr  ο πολυσύνθετος αμυντικός ζήτησε μια εύλογη προθεσμία για να μελετήσει την πρόταση και να δώσει την απάντησή του, που κατά της εκτιμήσεις θα είναι θετική και ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δυο χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου.

Άλλωστε είναι και επιθυμία του Μάκη Χάβου ο Τάσος Παπάζογλου να παραμείνει στον Παναιτωλικό. Ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία σε όλες της θέσεις της άμυνας δύσκολα βρίσκεις σήμερα. Να θυμήσουμε ότι ο Παπάζογλου αγωνίζεται  σαν κεντρικός αμυντικός, πλάγιος μπάκ και αμυντικός χάφ.

Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης από τον Τάσο Παπάζογλου και κατά πόσο θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό…