Ιστορία έγραψε η Λαμία, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της εξασφάλισε την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα μετά τη λευκή ισοπαλία κόντρα στον Άρη έχοντας στον πάγκο της έναν προπονητή που ξέρει όσο κανείς άλλος να ανεβάζει ομάδες.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM» για τις στιγμές που έζησε. Ο κόσμος είπε πως προσπαθεί να του φιλήσει ακόμη και το χέρι, αναφέρθηκε στους… ειδήμονες, στην κόντρα με τον Άρη και στον Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος έλεγε πως προσπαθεί για τελευταία φορά και πως θα αποχωρήσει αν δεν τα καταφέρει.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για το ότι θεωρείται… μετρ στις ανόδους και τι… συμβαίνει με τους υποβιβασμούς:

«Μπορώ να μετρήσω έξι από Β’ σε Super League και τρεις από Γ’ Εθνική πως Β’. Ένας υποβιβασμός που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι αυτός της Κέρκυρας, που νομίζω είναι ο μοναδικός. Τότε που έγινε τριπλή ισοβαθμία, ανάμεσα σε Καλαμαριά, Ηρακλή, Κέρκυρας και πέσαμε εμείς».

Για το μέλλον της Λαμίας στην μεγάλη κατηγορία:

«Όταν ανέβηκε η Καλλονή, ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις. Η Λαμία έχει δυναμική. Το ζω όλη τη χρονιά, δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς κόσμο, ο οποίος διψάει για ποδόσφαιρο. Ενδεχομένως να γίνει ένας καινούριος Παναιτωλικός. Όλα θα εξαρτηθούν και από το πώς θα λειτουργήσει στη μεγάλη κατηγορία».