Κοινό στόχο να κλείσουν τη χρονιά με θετικό πρόσημο, αφού δεν διεκδικούσαν κάτι στην τελευταία αγωνιστική , είχαν Φλόγα και Ναυπακτιακός το Σάββατο 27 Μαΐου σε αγώνα της 6ης αγωνιστικής των play-offs.

Η Φλόγα τελικά πήρε την νίκη με 1-0 με γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα από τον Χαρ. Νάκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι .

Ήταν ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι , όμως με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο  Ναυπακτιακός ήρθε στο Αγρίνιο με μόλις 12 ποδοσφαιριστές , ενώ και οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές απουσίες.

4

Όσο αφορά τον αγωνιστικό χώρο  ο Ναυπακτιακός  με παίκτη λιγότερο  (ουσιαστικά από το ξεκίνημα του αγώνα μετά την αποβολή στο 4΄του Δημόπουλου),το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθεί να διαφυλάξει τα μετόπισθεν ώστε με κάποια αντεπίθεση να ισοφαρίσει, ενώ η Φλόγα πέτυχε γκολ με την έναρξη της αναμέτρησης και στην συνέχεια ,  προσπάθησε να παίξει με τον χρόνο και να είναι συντηρητική προκειμένου να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Κάτι το οποίο κατάφερε  πήρε την νίκη και τερμάτισε  στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

Το γκολ της αναμέτρησης

6

4΄1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Σ. Νούλα, κάνει την κεφαλιά ο Ι. Παναγιωτόπουλος, η μπάλα βρίσκει το απλωμένο χέρι του Δημόπουλου με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και συνάμα να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Δημόπουλο.

Ο Νάκος με εύστοχη εκτέλεση πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της Φλόγας

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιόνας με βοηθούς τους Κουτρομάνο και Βασιλόπουλο.

1

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος)

Διαμάντης, Παναγιωτόπουλος Π(46΄Κακούρης)., Νούλας Σ., Παναγιωτόπουλος Ι., Λίτσος, Καντάνης, Ξευγένης(64΄Β. Νούλας), Γκουτσέλης, Πιστιόλης(90΄Κουσκούνης), Νάκος, Χριστόπουλος

Ναυπακτιακός Αστέρας (Αντρέας Ζήκος)

Δουλιώτης, Καζανάς, Μπαλαμπάνης, Ζαχαρόπουλος (43΄λ.τρ. Μπράνης), Δημόπουλος, Κονίδας, Λαγός, Θεοχάρης, Καλαβρουζιώτης Θ., Δημητρόπουλος, Αδραχτάς