Έλληνες ποδοσφαιριστές ψάχνει ο Παναιτωλικός (κάτι το οποίο έχω αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο), και ο Βαλεντίνος Βλάχος θεωρείται μια πολύ καλή επιλογή.

Ο δεξιός μπακ του Πανιωνίου έκανε μια πολύ καλή φετινή σεζόν  και θα μείνει ελεύθερος από την στιγμή που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού πιστεύουν  πολύ στις ικανότητες του μπακ των Κυανέρυθρων και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  του Agriniogoal.gr έγινε μια πρώτη επαφή μαζί του και αναμένονται εξελίξεις.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Α.Ο. Νέα Καβάλα. Το 2011 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, η οποία τον παραχώρησε ως δανεικό στον Θρασύβουλο Φυλής. Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στον Θρασύβουλο Φυλής, επέστρεψε στην ΑΕΚ, για την οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2012-2013.

Τον Ιούνιο του 2013, ο Βαλεντίνος Βλάχος αποκτήθηκε από την Κλαμπ Μπρυζ ύστερα από την χρεοκοπία της ΑΕΚ.  Τον Ιανουάριο του 2014, παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Άρη Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της σεζόν. Το 2015 αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο.

Στην φετινή σεζόν είχε 26 συμμετοχές με την φανέλα του Πανιωνίου