“ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ” επιβάλλεται να γίνουν οι Ενώσεις στη κρίσιμη μάχη για τη σωτηρία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στην Κατοχή, στο Μεσολόγγι και στην Ναύπακτο βρέθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας, πρώην έφορος Εθνικών ομάδων και Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Παναγιώτης Καρράς.

Καλεσμένος του μέλους της Ε. Ε. ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Αριστέας Ρόμπολα με την οποία διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικούς αθλητικούς παράγοντες για τα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου και να ενημερωθεί για θέματα της Αιτ/νιας.

Το συμπέρασμα της συζήτησης είναι οτι πρέπει να συνδράμουν όλοι με όλες τους τις δυνάμεις, τώρα που αντιμετωπίζουμε μια τέτοια κρίση και οι Έλληνες έχουν αποδείξει πως στα δύσκολα με ενότητα έχουν καταφέρει τα πάντα.

Ως Λάκωνας ο Παναγιώτης Καρράς, τόνισε πως πρέπει οι Ενώσεις να εξαφανίσουμε τους “Εφιάλτες” και να αγωνιστούμε ως Λακωνική φάλαγγα, χτυπώντας με το δόρυ κάθε εχθρό προστατεύοντας παράλληλα με την ασπίδα τον διπλανό στρατιώτη.

Στο περιθώριο της συζήτησης χαριτολογώντας αναφέρθηκε οτι τα δυο χωριά (Νεοχώρι και Κατοχή) θα μπορούσαν να είναι η Βουδαπέστη της Ελλαδας.