Μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής προσπάθειας και την άνοδο της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων, οι διοικούντες της ομάδας προγραμματίζουν  διοικητικό συμβούλιο προς τα τέλη της εβδομάδας, ώστε να εξεταστούν όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή, στο κτίριο της Τοπικής Κοινότητας  Καλυβίων και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει ένας πρώτος απολογισμός του πρωταθλήματος, ενώ θα τεθούν επί τάπητος οικονομικά θέματα αλλά και ο καταρτισμός του πλάνου της επόμενης χρονιάς.

Επίσης θα αναλυθούν προτάσεις για τον σχεδιασμό και την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, ενώ θα συζητηθούν τα θέματα του προπονητή, των μεταγραφών και των αποδεσμεύσεων παικτών και επιπλέον το πως θα μπορέσει να ¨θωρακισθεί¨ η ομάδα ώστε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της Α΄ Κατηγορίας του νομού μας.

Να πούμε ότι, το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης  με τον προπονητή Παναγιώτη Καρύμπα, ώστε να αναζητηθούν τρόποι συνέχισης της συνεργασίας και για τη επόμενη χρονιά, αφού οι δυο πλευρές δείχνουν διάθεση να  κλείσει το μείζον αυτό θέμα.

Προβληματισμός υπάρχει για το πως θα εξευρεθούν πρόθυμοι ¨συμπαραστάτες¨ που θα βοηθήσουν στην οικονομική ενίσχυση του σωματείου, διότι τα μεγέθη είναι διαφορετικά στη μεγάλη κατηγορία και  πρέπει να αναζητηθούν κάποια πρόσωπα που θα ¨βάλουν πλάτη¨ και θα συνεισφέρουν ενεργά στο ¨ταμείο¨ της ομάδας του χωριού μας.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση θα επιδιώξει προς τα τέλη Ιουνίου να συγκαλέσει μια γενική συνέλευση με τη συμμετοχή όλων των φίλων της ομάδας, όπου θα υπάρξει προς κάθε ενδιαφερόμενο ¨ανοικτή¨ πρόσκληση για την ευρύτερη δυνατή οικονομική και όχι μόνο, στήριξη της αγαπημένης μας ομάδας!

http://www.kalyvia.gr