Τα «μοιράστηκαν» οι διαιτητές

Ένας πολύ όμορφος και διαφορετικός ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017 στην Πρέβεζα, ανάμεσα στους διαιτητές της τοπικής ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ και αυτούς της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. Οι Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές -στο πλαίσιο των πολυσχιδών δραστηριοτήτων που έχει αναπτύξει εσχάτως ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συνδέσμου τους- ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση των συναδέλφων τους της όμορης ΕΠΣ, άφησαν για λίγο τις σφυρίχτρες και τα σημαιάκια κατά μέρος και πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου που επέλεξαν το ΔΑΚ Πρέβεζας από μια παραλία για να περάσουν το Σαββατιάτικο καλοκαιρινό απόγευμά τους.

Οι «ποδοσφαιριστές» των δύο ομάδων φρόντισαν να τους ανταμείψουν καθώς το τελικό χορταστικό σκορ 6-6 από μόνο του μαρτυρά ότι έγινε ένα θεαματικό και συναρπαστικό παιχνίδι προσφέροντας έντονες συγκινήσεις.

Η διεξαγωγή του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εξαιρετικών σχέσεων που διέπουν τους διαιτητές των δύο όμορων νομών, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα να βρεθούν από κοντά συνάδελφοι οι οποίοι έχουν συνυπάρξει ή και αγωνίζονται μέχρι σήμερα στα εθνικά πρωταθλήματα σαν διαιτητές ή παρατηρητές αλλά και να γνωριστούν μεταξύ τους όσοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα τοπικά πρωταθλήματα.

2

Την αποστολή της ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ αποτελούσαν οι:

-ΚΑΨΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πρόεδρος Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Γεν. Γραμμ. Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

-ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Ταμίας Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ)

-ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Γεν. Αρχηγός – μέλος Δ.Σ. Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ) -ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΑΡΗΣ (Αρχηγός ομάδας – μέλος Δ.Σ. Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ) -ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Προπονητής ομάδας)

– ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΒΑΪΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ -ΚΑΛΥΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ -ΛΑΘΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΠΑΠΠΑΣ ΦΙΛΟΛΑΟΣ -ΤΣΟΠΛΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ -ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΛΙΑΣ -ΚΑΨΑΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ -ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Μετά το πέρας της αναμέτρησης η συνέχεια δόθηκε σε γνωστή ταβέρνα της Πρέβεζας όπου οι δύο ομάδες γευμάτισαν μαζί και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, ενώ ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Καψάλης προσκάλεσε τους συναδέλφους διαιτητές της γειτονικής ΕΠΣ για αγώνα στο Αγρίνιο και δεσμεύτηκε να ανταποδώσει την φιλοξενία.

3

● Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και όλοι οι διαιτητές της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους διαιτητές της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ιδιαίτερα τον κ. ΗΛΙΑ ΦΙΤΣΑ (Μέλος της ΕΔ/ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ), για την όλη διοργάνωση αλλά και την παροιμιώδη φιλοξενία την οποία απλόχερα μας παρείχαν.

#ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ (Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)