Ιδιαίτερα έντονες διεργασίες θα υπάρξουν στις ενώσεις της ομοσπονδίας μέχρι την προγραμματισμένη Γ.Σ της Ε.Π.Ο που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου. Μετά τις επαφές που έγιναν από το κλιμάκιο της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου (επαγγελματικού και ερασιτεχνικού) είναι σε αναμονή των τελικών προτάσεων που θα υποβληθούν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ώστε να ψηφιστούν και να περάσουν οι αλλαγές που θέλει στο καταστατικό της Ε.Π.Ο.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς ο οποίος μετείχε στην επιτροπή των ενώσεων που συνάντησε το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ και φαίνεται ότι θα έχει σημαίνων ρόλο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα που εξελίσσονται σε δηλώσεις του στην Έρα Σπορ τόνισε μεταξύ των άλλων:

” Πιστεύω ότι τελικά θα υπάρξει ασυμβίβαστο για τα μέλη της Ε.Ε. της ομοσπονδίας και της ιδιότητας τους σαν πρόεδροι ή γεν. γραμματείς των ενώσεων. Είναι ένα θέμα που συζητήθηκε στις συναντήσεις που είχαμε και οι Ευρωπαίοι συνομιλητές μας το ενημέρωσαν.”

Εκφράζοντας τις προσωπικές του απόψεις για την επόμενη μέρα στην αιρετή διοίκηση της Ε.Π.Ο όποτε αυτή προκύψει ανέφερε:

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι έμμισθος και να έχει έδρα την Αθήνα. Δεν είμαι αρνητικός στις προτάσεις που μας υποβλήθηκαν από την FIFA/UEFA για :

α) μείωση των μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ από 21 σε 17

β) μία ψήφο σε κάθε Ένωση και κάθε ΠΑΕ της Super League στις ΓΣ της ΕΠΟ

γ) «επιτροπή ελέγχου» για ορισμένο χρονικό διάστημα

δ) για την «επιτροπή επαγγελματικού ποδόσφαιρου»

ε) Την απλή αναλογική για της εκλογές δεν βλέπω να την υιοθετούν. Την Διαιτησία θα την έχουν υπο την εποπτεία τους

Τέλος τόνισε ότι στις 4 Ιουλίου η FIFA θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα της ΓΣ της ΕΠΟ στις 30/6 και θα πάρει τις αποφάσεις της για το ελληνικό ποδόσφαιρο.