Σε εβδομάδα ανακοινώσεων μπήκε ο Παναιτωλικός με της πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουνίου, ημέρα που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας να έχουν ανακοινωθεί 2-3 ποδοσφαιριστές.

Στην τελική ευθεία λοιπόν μπήκαν τα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας με τους ιθύνοντες στην ΠΑΕ να έχουν στρέψει την προσοχή τους κυρίως στις αγορές της Αργεντινής , καθώς ακόμη και της Πορτογαλίας. Είναι  δοκιμασμένες αγορές που συνεχίζουν να γοητεύουν  τους ανθρώπους της ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις παιχτών που θα ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας.

Ξεκίνημα με τον Νίκο Μαρινάκη που αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό και έχει μείνει ελεύθερος. Ο αμυντικός ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας και αναμένεται στο Αγρίνιο για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Επίσης συνεχίζονται οι συζητήσεις με παίχτες οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο του Παναιτωλικού. Η διοίκηση της ομάδας έχει φτάσει  σε κατ΄ αρχήν συμφωνία με 2 ακόμη ποδοσφαιριστές , και αναμένονται επίσημα  και οι επόμενες ανακοινώσεις