Ανοιχτή παραμένει ακόμη η κόντρα της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Α. με τα τρια σωματεία που από πέρυσι έχουν ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο τριετίας στα οικονομικά της Ένωσης. Παρά το γεγονός οτι ήδη έχουν περάσει 10 μήνες απο την καταγγελία που έγινε το θέμα παραμένει στάσιμο τόσο απο την πλευρά της Ε.Π.Σ.Α όσο και απο την πλευρά της ομοσπονδίας . Ετσι με κοινή τους ανακοίνωση δηλώνουν οτι η συμμετοχή τους στην τακτική Γ.Σ. της Ενωσης δεν έχει νόημα.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.Α οπως αυτή κοινοποιήθηκε στα Μ.Μ.Ε.

ΑΓΡΙΝΙΟ    6-7-2017

ΚΟΙΝΗ  ΔΗΛΩΣΗ  ΤΩΝ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

< Φ Λ Ο Γ Α >      ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ

< Α.Φ.Σ. ΠΑΟ >    ΑΓΡΙΝΙΟΥ

< ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ >   ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

Δηλώνουμε δημόσια για ενημέρωση του ποδοσφαιρικού κόσμου του Νομού μας και όχι μόνο,οτι  ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ στην προγραμματισμένη για την Δευτέρα 10 Ιουλίου  2017 Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλ/νίας στο Μεσολόγγι,γιατί πιστέυουμε οτι η συμμετοχή μας δεν έχει κανένα νόημα μετά την περσινή καραμπινάτη  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του πρώην Γενικού Γραμματέα της Ε.Π.Σ.Α.,περί οικονομικής κακοδιαχείρισης εκ μέρους του Προέδρου της κ. Π. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ και της προσπάθειας αποσιώπισης και συγκάλυψης  αυτού του σοβαρού θέματος τόσο από την Ε.Π.Σ.Α. που είναι υπόλογη όσο και από την Ε.Π.Ο., αφού από 10μήνου έχει ζητηθεί διαχειριστικός έλεγχος χωρίς να υπάρξει καμμία ανταπόκριση.

Θεωρούμε ότι με την παρουσία μας θα νομιμοποιήσουμε τις πράξεις όσων τυχόν έχουν παρανομήσει και πιστέυουμε οτι θα έλθει σύντομα η ώρα της διελέυκανσης της υπόθεσης αυτής και της απόδοσης των ευθυνών.