Στα ποιο …..σκληρά βάσανα της προετοιμασίας θα πέσουν από την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Η αποστολή της Αγρινιώτικης ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας  10 /7 για το Καρπενήσι προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Ο Παναιτωλικός στο διάστημα της παραμονής του στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα δώσει και τα πρώτα φιλικά με άλλες ομάδες που πραγματοποιούν εκεί την δική τους προετοιμασία.

Στις 16 Ιουλίου  με Μικτή ομάδα Ευρυτανίας, και  στις 20 Ιουλίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από 28 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής:

Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Ρότσα, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Πάουλο, Μπράβο, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Μαρκόβσκι, Βασιλούδης, Βακράκος, Γιαννιώτης, Μαλής, Μιχάι, που βρίσκονταν και στο περσινό ρόστερ.

Επίσης οι φετινές ως τώρα μεταγραφές :   Λουίτζι Τσέναμο ,  Νίκος Μαρινάκης, Χόρχε Ντίας ,Αχίγκα Σελεμανί,  ο Φράνκο Μασουρέκ , και ο Ντάνι Μπεχαράνο που επέστρεψε στην ομάδα

Καθώς και οι 5 ποδοσφαιριστές από της ακαδημίες του συλλόγου:

Οι τερματοφύλακες Νίκος Κουσιάδης και Άγγελος Σταματόπουλος. Οι μέσοι Αλέξανδρος Παρράς και Δημήτρης Νταλακούρας και ο επιθετικός Χρήστος Γκασούκας.