Παίκτες από τη Λατινική Αμερική επιλέγει ο Παναιτωλικός για την ενίσχυση του ρόστερ του. Ο Βολιβιανός Ντάνι Μπεχαράνο επέστρεψε από δανεισμό (έπαιζε στην Sport Boys Warnes). Αποκτήθηκε ο Ουρουγουανός Χόρχε Ντίας, αλλά και ο Αργεντινός Φράνκο Μασουρέκ.

Στο ρόστερ από την περασμένη σεζόν υπάρχει κι άλλος Αργεντινός, ο Φεντερίκο Μπράβο, αλλά και τρεις Βραζιλιάνοι, οι Μάρκος Πάουλο, Ντιέγκο Λόπες (ανανέωσε) και Φάρλεϊ Ρόσα (πρόκειται να του γίνει πρόταση για πρόωρη ανανέωση), ενώ η λάτιν ενίσχυση θα συνεχιστεί.

Στο δυναμικό των Αγρινιωτών υπάρχουν και δύο Πορτογάλοι, οι Λουίς Ρότσα και Μιγκέλ Ροντρίγκες. Προσθέστε και τον Μοζαμβικανό Κλέσιο, τον Σέρβο Μαρκόβσκι και τον Σελεμανί από τις ΗΠΑ (γεννημένος στον Καναδά, με ρίζες από το Κονγκό). Οκτώ διαφορετικές εθνικότητες στον Παναιτωλικό.

Αν προσθέσουμε και τον Λουίτζι Τσέναμο, ο οποίος γεννήθηκε στη Γερμανία αλλά είναι μισός Ιταλός και μισός Έλληνας, πάμε στις εννέα. Παράλληλα, αρκετοί Έλληνες από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αποχώρησαν: Μάκος, Κούσας, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Κουτρουμάνος, και Παπουτσογιαννόπουλος.

http://www.sport24.gr