Στο δεύτερο φιλικό που έδωσε ο Παναιτωλικός (μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι) και έγινε στο Εμιλέον νίκησε τον Παναιγιάλειο με 1-0

Σκόρερ για την ομάδα του Αγρινίου ήταν ο Μάζουρεκ με κεφαλιά  στο 28΄, μετά από μακρινή μπαλιά του Μπράβο.

Σε ένα ματς που έγινε υπό ακραίες καιρικές συνθήκες και λόγω ζέστης ξεκίνησε με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση.

Πως ξεκίνησε τον αγώνα

Ο Μάκης Χάβος παρέταξε στο πρώτο  ημίχρονο την ομάδα με 4-2-3-1. Τον Τσενάμο κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Μαρινάκης και αριστερά ο Τσοκάνης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Μιχάι και Μπράβο.

Από εκεί και πέρα αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν ο Ρότσα με τον Λόπες, οργανωτής του παιχνιδιού ο Ρόσα, πλάγια χαφ Μάζουρεκ και Γιαννιώτης, και στην κορυφή της επίθεσης ο Σελεμανί.

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για τον Παναιτωλικό, από την στιγμή που δημιουργήθηκαν και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες.

Αγωνίστηκαν για το Παναιτωλικό οι

Τσέναμο (61’ Σταματόπουλος, 75’ Κουσιάδης), Μαρινάκης, Μπράβο (46’ Μαλής), Μιχάι, Ρότσα, Τσοκάνης (46’ Βασιλούδης), Λόπες (46′ Γκασούκας), Γιαννιώτης, Ρόσα, Σελεμανί, Μάζουρεκ (46’ Βακράκος).

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος ξεκίνησε τον αγώνα για τον Παναιγιάλειο με τους:

Αθανασίου, Ρέλλα, Παπαχρήστο, Ντέμο, Βατουσιάδη, Στίκα, Γαβριηλίδη, Ρινάλντι, Κόκορη,Παπαδημητρακόπουλο, Σκαρτσίλα.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν  οι

Πολίτης, Ρέλλας, Καφεντζής, Σουβατζόγλου, Σακελλαρόπουλος, Ζησημόπουλος, Γκούμας, Τσουρής, Ζέλιο(υπό δοκιμή-Ελευσίνα), Σι(υπό δοκιμή, αριστερό χάφ) και  Μπίτρα.

Οι Καφεντζής, Σουβατζόγλου και Μπίτρας είναι από την Κ-20 της ομάδας, ενώ ο Ζέλιος(πέρυσι αγωνιζόταν με τον Πανελευσινιακό) και ο Σι είναι υπό δοκιμή.