Στην πρώτη κατηγορία του νομού μας θα συμμετέχει την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Πανοχθιακός , και στον σύλλογο ξεκίνησε σιγά-σιγά ο προγραμματισμός ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της ομάδας ρυθμίζουν της τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας  και πολύ περισσότερο των φιλικών παιχνιδιών ώστε και κλείσει το θέμα αυτό , και να μείνει ανοιχτό μόνο εκείνο της ενίσχυσης της νεοφώτιστης στην κατηγορία ομάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Πανοχθιακού θέλει πέντε παίκτες που θα την βοηθήσουν  στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Ο λόγος για έναν τερματοφύλακα ,έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό, δυο κεντρικούς χαφ, που να μπορούν να οργανώνουν το παιχνίδι, και έναν επιθετικό που θα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία προσπαθούν να κλείσουν γρήγορα της μεταγραφές ώστε με το ξεκίνημα της προετοιμασίας  να δηλώσουν όλοι παρών.

Όσο αφορά την προετοιμασία της ομάδας η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών θα γίνει την Πέμπτη 10 Αυγούστου το απόγευμα στο γήπεδο των Οχθίων.