Εν αναμονή… οι όμιλοι της Γ΄Εθνικής

Η ΕΠΟ αυτές τις μέρες εξετάζει τους φακέλους των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή. Ωστόσο, θα υπάρξει καθυστέρηση όσον αφορά τον καταρτισμό των ομίλων, καθώς αναμένονται τα μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’, για να φανεί ποια από αυτές θα ανέβει στη Football League.

Υπενθυμίζουμε ότι η Δόξα Δράμας και η ΑΕ Καραϊσκάκης θα διεκδικήσουν την άνοδο όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, καθώς ο Ιωνικός δεν κατέθεσε εγγυητική, ενώ με τη Χαλκίδα δημιουργήθηκε πρόβλημα με την αλλαγή τράπεζας του εγγυητή. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΑΟΧ Γιώργος Τσαγκάρης δηλώνει αισιόδοξος ότι θα καταφέρει η ομάδα του να διεκδικήσει την άνοδο. Παράλληλα, η διοίκηση του Πανελευσινιακού είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή του συλλόγου στη Football League.

Να σημειωθεί, ότι οι ομάδες που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2017-18 είναι οι Πυρσός Γραβενών, Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου, Πυθαγόρας, Κανάρης Νενήτων και ΑΟ Σύρου, Καλλονή, Πανθρακικός, ΑΕ Ιστιαίας και Εορδαϊκός. Για όσες απ’ αυτές ήταν πρωταθλήτριες Ενώσεων αναμένεται απόφαση αν θα αντικατασταθούν από τις δευτεραθλήτριες.

πηγή: liganews.gr