Στον αγώνα των νεοφώτιστων ομάδων της Α΄ κατηγορίας ο Ηρακλής Αστακού νίκησε τον Πανοχθιακό με 3-2.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες στην Α΄ κατηγορία ομάδες , που θα διεκδικήσουν με όλες τους της δυνάμεις την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι με την δύναμη της έδρας ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκαν στον 14΄με σκόρερ τον Μπαρμπαρούση. Δυο λεπτά αργότερα ο Κοτρότσος πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ηρακλή, ενώ στο 28΄ο Π. Λιβάνης τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

αστακοσ-οχθια

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν. Η μεταγραφή ουσιαστικά των τελευταίων ημερών για τον Πανοχθιακό Σωτήρης Τασούλης με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι (70΄ και 73΄) μείωσε την διαφορά, και αν στο τέλος της αναμέτρησης ο Γάκης για τον Πανοχθιακό ήταν ποιο εύστοχος σε  τετατέτ ίσως η ομάδα των Οχθίων θα έφευγε με βαθμό από τον Αστακό…

Η παρουσία του Πανοχθιακού κυρίως στο β΄ημίχρονο ικανοποίησε τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καραμπούλη  που έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες  μέσα από το  προσωπικό του προφίλ στο facebook  :

«Συγχαρητήρια στους παίχτες μου,για την υπερπροσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου!Συνεχίζουμε!»..

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθούς τον Τσιλίκα και την Μαρκουτσά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ηρακλής Αστακού (Γεράσιμος Μπότσιος)

Ελευθεράτος, Κατσιγιάννης, Γκάτσης, Κουτσολάμπρος (46′ Κολλιάς), Tafani, Παχής, Τζακώστας (62′ Λαδάς), Μπιτσικώκος, Κοτρότσος Γ., Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης Π.
Α.Ο. Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης)

 Χασιώτης, Βελέντζας, Τέγας (87′ Τσέπας), Γάκης, Κοκορόνης (42′ Γκουτσέλης), Πετρονικολός, Καραγιάννης (69′ Mούτσα), Δήμος, Τασούλης, Σουρουβέλης

φωτογραφίες http://xiromeronews.blogspot.gr